Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СИРОВАТКА ПРОТИ ВИПАДІННЯ ВОЛОССЯ LA'DOR DERMATICAL ACTIVE AMPOULE

Час застосування: Ніч
Бренд: La'dor
Тип продукту: Сироватка
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: La'dor
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Органічна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Від випадіння волосся
  • Відновлення
  • Живлення
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Сироватка проти випадіння волосся La'dor Dermatical Active Ampoule фото
ОПИС

Сироватка проти випадіння волосся La'dor Dermatical Active Ampoule

Призначення
Філер від випадіння волосся - заспокоює шкіру голови, бореться з випаданням волосся, відновлює пошкоджене волосся. Сироватка інтенсивно насичує та живить шкіру голови та волосся, повертаючи ослабленому волоссю і шкірі голови життєву силу. Активна сироватка для чутливої ​​шкіри голови і тонкого волосся. Підходить для щоденного застосування для тих, хто страждає від випадіння волосся, лупи, свербіння шкіри голови.

Активні компоненти
Саліцилова кислота відповідає за відлущування відмерлих клітин, нормалізує роботу сальних залоз, допомагає впоратися з лупою.
Пантенол живить, зволожує і заспокоює шкіру голови, заповнює мікронерівності всередині і на поверхні волосся, зміцнює коріння, стимулює ріст нових цибулин, покриває волосся тонкою плівкою, що захищає від впливу поганих погодних умов, пересушування феном, праскою.
Комплекс з 6 пептидів усуває сухість шкіри голови і волосся, дарує волоссю блиск і еластичність.
Ментол приємно охолоджує і освіжає шкіру голови.

Спосіб застосування
1. Вимийте голову шампунем.
2. Нанесіть 3-5 мл засобу по проділах на вологу шкіру голови.
3. М'яко помасажуйте до утворення кремової консистенції.
4. Ретельно змийте теплою водою.
Для більш глибокого відновлення і боротьби з випаданням волосся, лупою і свербінням рекомендується щоденне використання. Курс розрахований на 6 тижнів.

Склад:
Propylene glycol, alcohol, myristyl alcohol, water, behentrimonium chloride, c13-15 alkane, sunflower seed oil, isopropyl alcohol, cetrimonium chloride, benzyl glycol, steartrimonium chloride, menthol, fragrance, dexpanthenol, ethylhexylglycerin, salicylic acid, butylene glycol, niacinamide, soybean oil, glycerin, 1,2-hexanediol, raspberry ketone, linalool, butylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal, benzyl salicylate, citronellol, amyl cinnamal, limonene, polyglyceryl-10 laurate, hydroxycitronellal, bixa orellana seed oil, geraniol, tocopherol, palmitoyl pentapeptide -4, palmitoyl tripeptide-1, hexapeptide-9, acetyl hexapeptide-8, tripeptide-1, copper tripeptide-1.

Сироватка проти випадіння волосся La'dor Dermatical Active Ampoule
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.