Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУЮЧИЙ КРЕМ-СОРБЕТ ДЛЯ ЧУТЛИВОЇ ШКІРИ CAUDALIE VINOSOURCE-HYDRA MOISTURIZING SORBET

Час застосування: Універсальний
Бренд: Caudalie
Тип продукту: Крем
Виробник: Caudalie
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Відновлення
  • Захист
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Чутлива
Країна реєстрації: Франція
Зволожуючий крем-сорбет для чутливої шкіри Caudalie Vinosource-Hydra Moisturizing Sorbet фото
ОПИС

Зволожуючий крем-сорбет для чутливої шкіри Caudalie Vinosource-Hydra Moisturizing Sorbet

Цей крем-гель при контакті зі шкірою перетворюється в воду завдяки технології «quick break», заспокоюючи, зволожуючи і зміцнюючи її. Крем усуває відчуття стягнутості шкіри і відновлює її природні ресурси. З кожним днем ​​відчуття комфорту тільки посилюється. Його водна текстура, свіжа, як сорбет, тане на шкірі. Тонкі цитрусові нотки в ароматі переплітаються з освіжаючим букетом з квітів мандарина, листя лимонного дерева, огіркової води і свіжої м'яти. Підходить для чутливої ​​шкіри. Для обличчя та області шиї. Випускається в тюбику 40 мл.

Призначення
Крем сорбет Vinosource підсилює природні захисні властивості шкіри, яка реагує на подразнення, послаблює її чутливість і відновлює водний баланс. 97% інгредієнтів натурального походження.

Властивості:

  • Активує механізми зволоження шкіри;
  • Відновлює водний баланс шкіри;
  • Забезпечує еластичність і дарує шкірі відчуття комфорту.

Активні компоненти:

  • Виноградна Bio вода – зволожує, заспокоює.
  • Поліфеноли – антиоксидант, проти зморшок.
  • Олія каріте – живить шкіру.
  • Ромашка – заспокоює.

Результат
Зволожена, сяюча, шовковиста шкіра. Красивий і доглянутий вигляд.

Спосіб застосування
Використовуйте вранці і ввечері на шкіру обличчя і шиї після застосування сироватки.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Water*, Dicaprylyl Ether*, Glycerin*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Extract*, Hexyldecanol*, Hexyldecyl Laurate*, Behenyl Alcohol*, Glyceryl Stearate*, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Erythritol, Parfum (Fragrance), Lecithin*, Palmitoyl Grape Seed Extract*, Mannitol*, Tocopherol*, Caprylyl Glycol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Vitis Vinifera (Grape) Juice*, Glycine Soja (Soybean) Sterols*, Butylene Glycol, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*, Sodium Citrate, Sodium Carboxymethyl Beta-Glucan, Sodium Phytate*, Potassium Sorbate, Biosaccharide Gum-1, Sodium Hyaluronate, Homarine Hcl, Glyceryl Caprylate*, Alcohol*, Acetyl Tetrapeptide-15 (098/131)

Протестовано під дерматологічних контролем. Некомедогенний. Підходить для чутливої ​​шкіри. Не міститься парабенів, феноксіетанолу, фталатів, мінеральних олій і інгредієнтів тваринного походження.

Зволожуючий крем-сорбет для чутливої шкіри Caudalie Vinosource-Hydra Moisturizing Sorbet
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.