Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АНТИЦЕЛЮЛІТНИЙ СКРАБ ДЛЯ ТІЛА JION HOT CAYENNE SALT BODY SCRUB

Час застосування: Універсальний
Бренд: J:ON
Тип продукту: Скраб
Виробник: EVAS Cosmetics Co., Ltd.
Вік: 25+
Класифікація:
  • Мідл-ап
  • Доглядова
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Тонізація
  • Покращення кровообігу
  • Відлущування
  • Від розтяжок, стрій
  • Зволоження
  • Від целюліту
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Антицелюлітний скраб для тіла Jion Hot Cayenne Salt Body Scrub фото
ОПИС

Антицелюлітний скраб для тіла Jion Hot Cayenne Salt Body Scrub

Призначення
Антицелюлітний скраб для тіла видаляє ороговілі клітини, вирівнює рельєф шкіри і коригує недосконалості фігури. Рослинні екстракти і масла мають протизапальний ефект, тонізують і підтягують шкіру, роблячи її більш пружною.

Активні компоненти
Екстракти червоного перцю і імбиру в складі активізують мікроциркуляцію і розігрівають шкіру, сприяючи зменшенню «апельсинової кірки».
Екстракт гарцинії допомагає позбутися від надлишкових жирових відкладень і знижує набряклість в проблемній зоні.
Комплекс з рослинних екстрактів і масел (ялівець, лимон, герань, іланг-іланг і лаванда) має протизапальний ефект, тонізує і підтягує шкіру, підвищує її еластичність і пружність.

Результат
Завдяки засобу відбувається активізація мікроциркуляції, розігрів шкіри, завдяки чому зменшуються ознаки целюліту,

Спосіб застосування
Перед використанням скрабу перевірте реакцію шкіри на невеликій ділянці. Не рекомендується використовувати скраб при пошкодженнях або подразненнях на шкірі. Нанесіть невелику кількість скрабу на вологу шкіру тіла. Проведіть легкий масаж протягом 2-3 хвилин і залиште ще на 5 хвилин, потім змийте теплою водою. Розігріваючий ефект на шкірі і легке почервоніння після застосування може залишатися протягом 20 хвилин.
Рекомендується використовувати 1-3 рази в тиждень.

Склад:
Sodium Chloride, Glycerin, Water, Butylene Glycol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Decyl Glucoside, Cyclodextrin, Capsicum Annuum Fruit Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Agar, Xanthan Gum, Hydroxyethylcellulose, 1,2-Hexanediol, Propanediol, Caprylyl Glycol, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Methylpropanediol, Laurylpyridinium Chloride, Allantoin, Camphor, Fragrance, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Harpagophytum Procumbens Root Extract, Garcinia Cambogia Fruit Extract, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract, Medicago Sativa (Alfalfa ) Extract, Brassica Oleracea Capitata (Cabbage) Leaf Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract, Brassica Campestris (Rapeseed) Extract, Raphanus Sativus (Radish) Seed Extract, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Fruit Extract, Centella Asiatica Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Juniperus Communis Fruit Oil, Citrus Limon (Lemon) Fruit Oil, Geranium Maculatum Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil.

Антицелюлітний скраб для тіла Jion Hot Cayenne Salt Body Scrub
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.