Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СПЕЦПРОПОЗИЦІЯ "ПРОТИ КУПЕРОЗА І ПОДРАЗНЕННЯ" З АМПУЛАМИ В ПОДАРУНОК BABE LABORATORIOS FACIAL SET (CR/50ML + AMPOULE/2Х2ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Babe Laboratorios
Тип продукту: Набір
Виробник: Laboratorios Babe
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від куперозу, розацеа
  • Захист від сонця
  • Живлення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Схильна до куперозу
  • Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Спецпропозиція
ОПИС

Спецпропозиція "Проти купероза і подразнення" з ампулами в подарунок Babe Laboratorios Facial Set (cr/50ml + ampoule/2х2ml)

Судинна сіточка може з'явитися внаслідок багатьох зовнішніх і внутрішніх причин, але щоб полегшити цей стан і ввести шкіру в тривалу ремісію, необхідно використовувати спеціальний догляд і засоби з високою концентрацією активних речовин. Бренд Babe Laboratorios випустив спеціалізований набір проти куперозу і подразнень, який підсилює захисні властивості шкірного покриву і заспокоює судинну активність.

До складу набору входять:

1. Крем зволоження 24 години для чутливої шкіри обличчя Babe Laboratorios Anti-Irritant and Soothing Cream, 50 мл
Крем забезпечує зволоження протягом 24 годин. Завдяки пребіотикам, що входять до його складу, допомагає підвищити поріг толерантності шкіри.
Заспокійливі активні компоненти дозволяють досягти миттєвого полегшення. Комплекс проти почервоніння сприяє зміцненню стінок судин, скорочує судинну сітку і пом'якшує можливий купероз. Також крем містить кольоропоглинаючі капсули, які миттєво нейтралізують почервоніння, візуально вирівнюючи тон шкіри. Для дуже чутливої ​​шкіри. 

2. Ампули-концентрат з протикуперозною дією Babe Laboratorios BICALM+, 2 шт/2 мл
Ампули Bicalm+ ідеально підходять для шкіри, якій потрібне відновлення природного балансу: при подразненні, надмірному впливі сонця, розацеа, куперозі, телеангіектазії, еритрозі, атопічних спалахах, гіперчутливості. Активний компонент з вівса допомагає заспокоїти шкіру, зняти свербіж, запалення та почервоніння. Екстракт солодки зменшує запалення, подразнення та заспокоює чутливу шкіру. Забезпечує зволоженість шкіри протягом 24 годин. Легка текстура швидко вбирається. Для чутливої, подразненої чи реактивної шкіри.

Вигода набору:
Економія – ампули в подарунок або -23% на весь набір порівняно, якщо купувати засоби окремо.

Спецпропозиція "Проти купероза і подразнення" з ампулами в подарунок Babe Laboratorios Facial Set (cr/50ml + ampoule/2х2ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.