Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ СОНЦЕЗАХИСНИЙ НА МІНЕРАЛЬНІЙ ОСНОВІ SPF50 + / PA ++++ BENTON MINERAL SUN CREAM SPF50+/PA++++

Рівень SPF: SPF 50+
Час застосування: День
Бренд: Benton
Тип продукту: Крем
Виробник: Cosmetrade S.L.
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Водостійкий
  • Відновлення
  • Захист від сонця
  • Від пігментних плям
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Комбінована
  • Суха
Країна виробництва: Південна Корея
Країна реєстрації: Південна Корея
Крем сонцезахисний на мінеральній основі SPF50 + / PA ++++ Benton Mineral Sun Cream SPF50+/PA++++ фото
ОПИС

Крем сонцезахисний на мінеральній основі SPF50 + / PA ++++ Benton Mineral Sun Cream SPF50+/PA++++

Призначення
Легкий водостійкий крем на фізичних фільтрах з високим фактором захисту від шкідливих променів UVA і UVB, попереджає появу гіперпігментації і дає ефективний захист при тривалому перебуванні на сонці. Засіб рекомендується для сухої та комбінованої шкіри.

Властивості
Сонцезахисний крем шикорого спектра Benton діє на основі безпечних фізичних фільтрів (мінеральні фільтри), забезпечуючи надійний захист від шкідливої ​​дії УФ-випромінювання.
Мінеральні фільтри працюють, як відбивачі УФ променів, не є токсичними, оскільки не проникають в шкіру і не накопичуються в організмі.
Завдяки вмісту рослинних компонентів (екстракт листя камелії і яблуні, квітів жасмину і екстракту листя чайного дерева) крем також надає заспокійливу і протизапальну дію, інтенсивно живить і зволожує шкіру, а також зміцнює її шкірний покрив.
Сонцезахисний крем має ніжну кремову текстуру, яка добре розподіляється і моментально усмоктується, зволожуючи і захищаючи її. Не залишає після себе відчуття липкості або жирної плівки. Має високий ступінь водостойкості. Рівень рН 5-6.

Активні компоненти
- вдосконалена формула сонцезахисного крему "Non nano", що забезпечує безпеку засобу, наночастинки мінеральних фільтрів не проникають в організм і не викликають алергію.
- оксид цинку і діоксид титану - фізичні фільтри, які не проникають в шкіру, формують «дзеркальний щит», що відображає сонячні промені.
- масло гіркого мигдалю - природний антиоксидант, що уповільнює старіння клітин, містить фітостероли, у високій концентрації вітаміни Е і К, володіє протизапальною дією і зменшує шкірні запалення.
- ніацинамід - ефективно вирівнює поверхню шкіри і освітлює вікові пігментні плями.
- екстракт листя камелії - містить високу концентрацію поліфенолів, які мають протизапальну і антибактеріальну дію.
- екстракт плодів Pyrus Malus - захищає шкіру від несприятливих впливів навколишнього середовища, запобігаючи передчасному старінню.
- екстракт ванілі і жасміна- перешкоджає утворенню пігментації, знімає роздратування і пом'якшує шкіру, підвищує тонус шкіри.
- масло насіння ехіума кривоквіткового - містить стеаринову кислоту, яка зміцнює захисний бар'єр шкіри і володіє протизапальними властивостями.
- токоферол (вітамін Е) - захищає ліпіди клітин від процесів окислення і забруднень навколишнього середовища, володіє високими антиоксидантними властивостями, уповільнює старіння шкіри, підвищує тонус.

Застосування
Рівномірно розподілити крем по поверхні обличчя на останньому етапі процедури по догляду за шкірою. Рекомендується наносити засіб не менше ніж за півгодини до виходу на вулицю.

Склад
Вода, ціклогексасілоксан, оксид цинку, діоксид титану, пропандіол, полігліцерил-3 полідіметілсілоксіетіл диметикон, дібутіладіпат, ніацинамід, капрілілметікон, 1,2-гександіол, дістеардімонія Гектор, сесквіолеат сорбітану, інозит, гірке масло мигдалю, екстракт зеленого чаю, бутиленгліколь, етілгексілгліцерін, октілдодекан, екстракт листя яблуні, екстракт листя чайного дерева, гліціррізат калію, пентіленгліколь, екстракт ванілі, екстракт квітів жасмину, пантенол, аденозин, масло ехіума, екстракт квітів / листя / лози кардіоспермум, масло насіння соняшнику, цетілетілгексаноат, каламін, полігліцерил-2 діполігідроксістеарат, токоферол, сульфат магнію, гідрогендіметікон, гідроксид алюмінію, с30-45 алкіл цетеарил диметикон кроссполімер, стеаринова кислота.

Крем сонцезахисний на мінеральній основі SPF50 + / PA ++++ Benton Mineral Sun Cream SPF50+/PA++++
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.