Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СПРЕЙ АНТЕЛІОС СОНЦЕЗАХИСНИЙ ДЛЯ ЧУТЛИВОЇ ШКІРИ ТІЛА ТА ОБЛИЧЧЯ, SPF50+ LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS SPRAY INVISIBLE SPF50+

Рівень SPF: SPF 50+
Час застосування: День
Бренд: La Roche-Posay
Тип продукту: Спрей
Виробник: La Roche-Posay Laboratoire
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Водостійкий
  • Захист від сонця
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Спрей АНТЕЛІОС сонцезахисний для чутливої шкіри тіла та обличчя, SPF50+ La Roche-Posay Anthelios Spray Invisible SPF50+ фото
ОПИС

Спрей АНТЕЛІОС сонцезахисний для чутливої шкіри тіла та обличчя, SPF50+ La Roche-Posay Anthelios Spray Invisible SPF50+

Спрей сонцезахисний утворює легку невидиму плівку на поверхні тіла без білих плям та відчуття жирності, завдяки чому надійно захищає епідерміс від агресивного впливу УФ-променів. Формула розроблена з повагою до флори та фауни морських та прісних водойм. Випускається обсягом 200 мл.

Призначення
Підходить для чутливої ​​та схильної до алергії на сонячне випромінювання шкіри обличчя та тіла.

Властивості
Високий ступінь захисту від UVA та UVB променів. Антиоксидантна дія – сприяє захисту від впливу забрудненого повітря та інфрачервоного випромінювання. Має водостійку, нежирну, нелипку текстуру, не залишає білих слідів. Стійкий до поту та піску. 

Активні компоненти
XL-Protect - потужна комбінація UV-фільтрів та антиоксидантів не тільки забезпечує захист шкіри від широкого спектру UVA- та UVB-променів, але й оберігає від інших агресивних факторів, у тому числі інфрачервоного випромінювання та забрудненого навколишнього середовища.
Гліцерин сприяє зволоженню шкіри з першого застосування.
Полімери, що входять до складу засобу, захоплюють та утримують жири між мікрокристалами.

Результат
Нежирне, однорідне покриття, що забезпечує дуже стійкий захист.

Спосіб застосування
Використовуйте засіб у значній кількості перед виходом на сонце. Регулярно повторюйте нанесення. При розпорошенні засіб безпосередньо в наявності. Уникайте зони навколо очей. Застереження: Тривале перебування на сонці небезпечне навіть при використанні сонцезахисних засобів. Не дозволяйте дітям і немовлятам перебувати під прямим сонячним промінням. Уникайте надмірного перебування на сонці навіть при використанні сонцезахисного засобу, оскільки воно не може забезпечити 100% захист шкіри.

Склад
AQUA / WATER, C12-15 ALKYL BENZOATE, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ALCOHOL DENAT., STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, DROMETRIZOLE TRISILOXANE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, POLYESTER-5, ACRYLATES COPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, ETHYLENEDIAMINE/STEARYL DIMER DILINOLEATE COPOLYMER, ISOPROPYL LAUROYL SARCOSINATE, PEG-8 LAURATE, TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID, TOCOPHEROL, TRIETHANOLAMINE.

Протестовано під дерматологічним контролем.

Спрей АНТЕЛІОС сонцезахисний для чутливої шкіри тіла та обличчя, SPF50+ La Roche-Posay Anthelios Spray Invisible SPF50+
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.