Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЕНЗИМНИЙ КРЕМ-ПІЛІНГ DR.BELTER INTENSA ENZYME CREAM PEELING

Час застосування: Універсальний
Бренд: Dr.Belter
Тип продукту: Маска-пілінг
Тип маски: Маска-пілінг
Виробник: BelCos Cosmetic Co. Ltd.
Вік: 20+
Класифікація:
  • Професійна
  • Люкс
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Пілінг
  • Звуження пор
  • Відлущування
  • Очищення
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Ензимний крем-пілінг Dr.Belter Intensa Enzyme Cream Peeling фото
ОПИС

Ензимний крем-пілінг Dr.Belter Intensa Enzyme Cream Peeling

Кремовий ензимний пілінг Enzyme Cream Peeling на основі протеолітичного рослинного ферменту папаїну. Поєднує в собі ряд переваг: легкий спосіб застосування, високоякісну основу з олії та заспокійливих компонентів, чудовий свіжий аромат. Поєднуючи ферменти папайї, органічні рослинні ліпіди та вітамін C&E, пілінг може легко видалити надлишки старіючого кутину, підвищити ефективність глибокого догляду, звузити пори та зменшити пігментацію. Не містить абразивних частинок. Рекомендується всім типів шкіри, включаючи чутливу. Для жінок, 20+. Обсяг – 50 мл і 250 мл.

Призначення
Сприяє відлущуванню ороговілих клітин, усуває дефіцит ліпідів і надає відчуття гладкості. Покращує колір обличчя, зменшує товщину рогового шару, готує шкіру до наступного інтенсивного догляду. Очищає пори, сприяє зменшенню пігментних плям. Чинить антиоксидантну дію

Активні компоненти
Папаїн, органічна олія каріте, сквалан, вітамін Е, екстракт органічного гамамелісу, вітамін С, екстракт щитолистки азіатського.

Результат
Чиста, очищена шкіра обличчя. Цей крем-пілінг робить шкіру м'якою, гладкою, свіжою і ніжною.

Рекомендація до застосування
Нанесіть крем після ретельного очищення шкіри. Залишіть діяти на 10-15 хвилин, залежно від ступеня чутливості шкіри. Ретельно змийте водою та м'якими спонжами. Уникайте контакту з очима.

Склад:
Aqua (Water), Caprylic/ Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate Se, Glycerin, Pentylene Glycol, Propanediol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Alcohol, Squalane, Cetyl Palmitate, Tocopherol, Maltodextrin, Diacetate, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Ascorbyl Palmitate, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Citric Acid, Papain, Centella Asiatica Extract, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal*, Limonene*, Butylphenyl Methylpropional Citronellol.

Ензимний крем-пілінг Dr.Belter Intensa Enzyme Cream Peeling
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.