Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОЧИЩУЮЧИЙ ГЕЛЬ "ШВИДКИЙ СТАРТ" DR.BELTER QUICKSTART GEL WASH MAN

Час застосування: Універсальний
Бренд: Dr.Belter
Тип продукту: Гель
Виробник: BelCos Cosmetic Co. Ltd.
Вік: 35+
Класифікація:
  • Професійна
  • Люкс
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Для гоління
  • Від запалення шкіри
  • Від подразнення шкіри
  • Відлущування
  • Очищення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Очищуючий гель
ОПИС

Очищуючий гель "Швидкий старт" Dr.Belter Quickstart Gel Wash Man

Ексклюзивний очищуючий гель-скраб "2 в 1" з м'якими відлущюючими властивостями, розроблений спеціально для чоловічої шкіри. Цей заспокійливий засіб з мікрочастинками для ретельного очищення обличчя, містить протизапальні інгредієнти і володіє свіжим і м'яким ароматом. Можна використовувати в якості гелю для гоління. Обсяг 200 мл.

Призначення
Ретельно видаляє забруднення, відлущує ороговілі клітини, покращує рельєф шкіри, сприяє більш повному проникненню активних компонентів, заспокоює, зволожує і запобігає запаленню.

Активні інгредієнти
Заспокійливий комплекс, екстракт квітів липи, Quest-Ice®, гідрозахисний зволожуючий рослинний комплекс.

Рекомендація до застосування
Використовуйте для очищення шкіри до гоління: нанесіть нерозведеним на шкіру обличчя, опрацювати 1-2 хвилини круговими рухами, потім ретельно змийте великою кількістю води.

Курс застосування
По мірі необхідності.

Склад
Water (Aqua), Pentylene Glycol, Decyl Glucoside, Hydrogenated Jojoba Oil (Hydrogenated Jojo Wax), Polyglyceryl-4 Caprate, Acrylates / C10 - 30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Dipropylene Glycol, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Glycol Distearate, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Caprylyl Glycol, Cocamidopropyl Betaine, Glycyrrhetinic Acid, Sorbitan Laurate, Fragrance (Parfum), Urea, Menthol, Menthyl PCA, Allantoin, Panthenol, Sodium Chloride, Glucose, Propylene Glycol, Tilia Cordata (Linden) Extract (Tilia Cordata Extract) , Arnica Montana Flower Extract, Cucumber Extract (Cucumis Sativus Extract), Hedera Helix (Ivy) Extract, Mallow Extract (Malva Sylvestris Extract), Parietaria Officinalis Extract, Sambucus Nigra Extract, Tilia Platyphyllos Flower Extract, CI 42090 - FD & C Blue No . 1 (CI 42090) (01/857).

Очищуючий гель "Швидкий старт" Dr.Belter Quickstart Gel Wash Man
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.