Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

БІОТИН (В7) 1000 МКГ SOLGAR BIOTIN

Час застосування: З їжею
Бренд: Solgar
Тип продукту: Харчова добавка
Форма випуску: Гелеві капсули
Тип харчової добавки: Вітаміни
Рекомендується при:
  • Шкірні захворювання
  • Занепад сил
  • Підвищений рівень цукру в крові
Склад порції: 1 капсула
Виробник: Solgar
Вік: від 18
Для кого: Унісекс
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Біотин (В7) 1000 мкг Solgar Biotin фото
ОПИС

Біотин (В7) 1000 мкг Solgar Biotin

Серед корисних речовин, напевно, найбільш відомі і впізнавані вітаміни групи В, серед яких є так званий "вітамін краси і сили" біотин. Цей елемент став основою для створення БАДа Біотин (В7) 1000 мкг Biotin американським брендом Solgar. В7 грає важливу роль в нашому організмі, без нього складно забезпечити вироблення енергії, красу волосся і гарний настрій. Біотин виробляється в нашому кишечнику, але цього вкрай недостатньо, необхідно підтримувати його рівень харчовими продуктами з його вмістом або дієтичними добавками. Біотин відповідає за засвоєння вуглеводів, а значить, допомагає виробляти енергію, прискорює процеси метаболізму, сприяє підтримці цілісності і здоров'я слизових оболонок, зміцнює волосяні фолікули, прискорює ріст волосся, покращує стан шкіри. Корисний вітамін В7 тим, хто приймає антибіотики, страждає від проблем кишкового відділу на тлі незбалансованої дієти. Також В7 бере участь в синтезі глюкози, доставляє її в нервові клітини, не допускає підвищення рівня цукру в крові, нормалізує стан мікрофлори, стимулює клітинний розвиток і ріст. Недолік біотину позначається не тільки на внутрішньому стані, але має і зовнішні прояви - випадання волосся, блідість і сухість шкіри, стрес, апатія, дратівливість. Харчова добавка від Солгар забезпечує добову потребу організму в біотині простим способом прийому і збалансованою формулою, закладеною в гелеві капсули. Продукт можуть вживати вегетаріанці, він повністю натуральний. Показано чоловікам і жінкам з 18 років. Форма випуску - упаковка 50 шт.

Призначення
Комплекс Biotin рекомендується при підвищеній втомлюваності, занепаді сил, проблемами з мікрофлорою кишечника, при атрофії слизових оболонок, випадання волосся, ламкість нігтів, зниження швидкості обміну речовин, підвищеному рівні цукру крові.

Властивості
БАД з біотином В7 підвищує захисні сили організму, бореться з сухістю шкіри і випаданням волосся, прискорює процеси метаболізму і покращує вироблення активної енергії за рахунок повноцінної переробки вуглеводів, жирів і білків, знижує рівень цукру, допомагає синтезувати глюкозу, знижує стрес і покращує настрій.

Активні компоненти
Вітамін В7 (біотин) покращує засвоюваність вуглеводів, регулює вироблення інсуліну, зміцнює фізичне і розумове здоров'я, підтримує активність, бадьорість, сили і молодість, бере участь в синтезі гемоглобіну, поставляє глюкозу в нервові волокна, знижує рівень тривоги і стресу, регулює виведення з організму вуглекислого газу.

Результат
Беручи біотин в капсулах від компанії Солгар, відчувається поліпшення загального стану і самопочуття, нормалізується травний процес, прискорюється обмін речовин, підвищується активність і енергійність, шкіра очищається від висипу, набуває рівного здоровогог тону, волосся менше випадає, стає міцнішим та густішим, у хворих на діабет стабілізується рівень цукру крові, поліпшується пам'ять і розумова діяльність. Можливий накопичувальний ефект.

Застосування
Харчова добавка приймається по 1 капсулі 1-2 рази на день або за призначенням лікаря. Перед початком прийому рекомендується отримати консультацію вашого лікаря, особливо, якщо у вас спостерігається загострення хронічних захворювань, ви приймаєте якісь препарати, ви вагітні або годуєте грудьми.

Склад
Біотин (вітамін В7), Целюлоза мікрокристалічна, рослинна целюлоза, рослинний магній, стебло, кремнезем.

Біотин (В7) 1000 мкг Solgar Biotin
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.