Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПІНКА ДЛЯ ІНТИМНОЇ ГІГІЄНИ ДЛЯ ДІВЧАТОК GREEN PHARM COSMETIC SALVACYD INTIM GEL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Пінка
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: 3+
Класифікація: Доглядова
Зона застосування: Інтимна зона
Призначення товару:
  • Від запалення шкіри
  • Очищення
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Пінка для інтимної гігієни для дівчаток Green Pharm Cosmetic Salvacyd Intim Gel фото
ОПИС

Пінка для інтимної гігієни для дівчаток Green Pharm Cosmetic Salvacyd Intim Gel

Доглядати за своїм тілом маленьких дівчаток привчають з самого раннього віку. Спеціально створений абсолютно натуральний продукт для дитячої шкіри інтимної зони - Пінка для інтимної гігієни для дівчаток Salvacyd Intim Gel від Green Pharm Cosmetic. Ця ніжна пінка дбайливо очищає тонку шкіру, доглядає за нею при подразненнях або запаленні. Містить Д-пантенол і екстракти рослин - ромашка і череда. Гель-пінка підходить для догляду за шкірою дівчаток з 3-річного віку. Склад пінки не порушує природну мікрофлору інтимної зони дівчинки, пом'якшує і ефективно усуває всі забруднення з поверхні шкіри. Шкіра після використання пінки отримує живлення і зволоження, гель позбавляє від сухості і дискомфорту. Підходить для щоденного застосування. Нормальний фізіологічний рН дитячої інтимної зони 5,5, гель-пінка підтримує його на належному рівні і перешкоджає розвитку запальних процесів. Гель виконує також захисну функцію, створюючи невидимий бар'єр проти проникнення мікробів і бактерій, що викликають різні захворювання. Призначений для очищення інтимної зони у дівчаток з 3 років.

Призначення
Salvacyd Intim Gel для дівчаток рекомендований до застосування при сухості інтимної зони, запаленнях і дискомфорті, для щоденного використання - очищення, свіжості і зволоження ніжної дитячої шкіри.

Властивості
Інтим-пінка для дівчаток ніжно доглядає за тонкою слизовою інтимної зони, дбайливо очищає і оздоровлює шкіру, зволожує, дарує комфорт і свіжість, забезпечує захист від мікробів і бактерій, нормалізує кислотний баланс інтимної зони, зміцнює гідроліпідний бар'єр.

Активні компоненти
Молочна кислота підтримує рН-баланс 5,5 в інтимній зоні дівчинки, оберігає від розвитку інфекцій статевих шляхів, надає комплексну захисну дію.
Екстракти череди і ромашки знімають запалення і подразнення в інтимній зоні, живлять і зволожують шкіру, дарують чистоту і свіжість.
Д-пантенол забезпечує антимікробний і антибактеріальний захист, глибоко зволожує, має протизапальну і дезодоруючу дію, прискорює регенерацію тканин.

Результат
Купуючи пінку для інтимної гігієни для дівчаток, ви забезпечуєте здоров'я і комфорт інтимної зони дитини. Щоденне використання гелю позбавить дівчинку від дискомфорту і запалень, подарує комфортну чистоту і свіжість, пінка пом'якшує і підтримує необхідний рівень зволоження і рН-баланс.

Застосування
Пінку наносять у невеликій кількості на вологу шкіру, вспінюють з водою і ретельно змивають. При необхідності процедуру можна повторити. Підходить для дівчаток з 3 років до підліткового віку.

Склад
Agua, Cocoamidopropil Betain, Coco-Glucoside (and) Disodium Laureth Sulfosuccinate (and) Glycerin, Glycerin, Propylene Glycol, Polyqaternium PQ-7, D-Panthenol, PEG-7 Glyceryl Cocoat, Fragrance, Extract Chamomilla Recutita, Extract Bidens Tripartita, Lactic acid, Disodium EDTA, Phenonip.

Пінка для інтимної гігієни для дівчаток Green Pharm Cosmetic Salvacyd Intim Gel
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.