Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОЧИЩУЮЧЕ МОЛОЧКО GREEN PHARM COSMETIC CLEANSING MILK

Час застосування: Універсальний
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Молочко
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Контур очей
  • Обличчя
Призначення товару:
  • Очищення
  • Живлення
  • Демакіяж
  • Зволоження
Для кого: Унісекс
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Очищуюче молочко Green Pharm Cosmetic Cleansing Milk фото
ОПИС

Очищуюче молочко Green Pharm Cosmetic Cleansing Milk

Очищуюче молочко для обличчя, добре видаляє макіяж (у тому числі з очей), нормалізує ліпідний обмін шкірної мантії, м'яко видаляє піт і відмерлі лусочки верхнього шару епідермісу. Не торкається захисних шарів і рН шкіри. Випускається у флаконах об'ємом 150 мл та 250 мл.

Призначення
Засіб забезпечує легке, ефективне зняття косметики. Очищуюче молочко має нейтральний запах, захищає від сухості, надає природного кольору.

Рекомендація до застосування
За допомогою ватного диска, нанести молочко масажними лініями на обличчя, включаючи орбітальну зону. Забрати диском з обличчя молочко із забрудненнями. За потреби змити залишки теплою водою.

Властивості
Засіб м'яко очищає, захищає від впливу ультрафіолетових променів та дарує відчуття комфорту. Очищуюче молочко є щадним, дбайливим. Зволожує та живить шкіру, робить її гладкою та шовковистою. 

Активні компоненти
Олія солодкого мигдалю пом'якшує шкіру, комплекс екстрактів має комплексну дію, спрямовану на виведення токсинів.

Результат 
Молочко зволожує та живить шкіру, а також запобігає лущенню. Шкіра після застосування стає чистою, гладкою, ніжною. При регулярному видаленні макіяжу з очей зміцнює вії і прискорює їх зростання.

Склад:
Water (Aqua), Sweet Almond Oil, Isopropil Myristate, Steareth-20, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Distilled Mono Glyceride, Propylene Glycol, Glyceryl Monostearate, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Phenonip, Urtica Dioica Extract, Zingiber Offiсinale Root Extract, Fructus Rosae Extract, Lavandula angustifolia Extract, Allantoin, Sodium EDTA. 
 

Очищуюче молочко Green Pharm Cosmetic Cleansing Milk
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.