Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

БАР'ЄСАН 100 СОНЦЕЗАХИСНА ЕМУЛЬСІЯ ЕКСТРЕМ SPF50+ URIAGE BARIESUN 100 EXTREME PROTECTIVE FLUID SPF 50+

Рівень SPF: SPF 50+
Час застосування: День
Бренд: Uriage
Тип продукту: Емульсія
Виробник: Uriage
Вік: 4+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Руки
  • Тіло
Призначення товару:
  • Від фотостаріння
  • Водостійкий
  • Захист від сонця
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Дітям
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Бар'єсан 100 сонцезахисна емульсія екстрем  SPF50+ Uriage Bariesun 100 Extreme Protective Fluid SPF 50+ фото
ОПИС

Бар'єсан 100 сонцезахисна емульсія екстрем SPF50+ Uriage Bariesun 100 Extreme Protective Fluid SPF 50+

Сонцезахисна емульсія екстрем Uriage Bariesun 100 Extreme Protective Fluid SPF 50+ – це засіб, який використовується, щоб захистити шкіру від негативного сонячного впливу. Засіб забезпечує дуже високий захист для шкіри з високим ризиком пошкодження UV-променями – це дуже світла шкіра, а також шкіра, що не переносить сонце. Комбінація високоефективних органічних фільтрів та двох запатентованих комплексів забезпечує збалансований захист від UVA/UVB-променів, вільних радикалів, запобігає фотостарінню та зневодненню шкіри, викликаному перебуванням на сонці. Завдяки ніжній, водостійкій, легкій текстурі емульсія легко наноситься та розподіляється на шкірі, залишаючи сухий та невидимий фініш. Для обличчя та тіла, з чутливим та світлим типом шкіри. Об'єм – 50 мл.

Призначення
Захищає від ультрафіолетового проміння. Інтенсивно зволожує. Попереджає фотостаріння. Захищає шкіру від пошкоджень, появи опіків, почервоніння та подразнень, пов’язаних з перебуванням на сонці. 

Активні інгредієнти
Технологія захисту шкіри Skin Shield Technology розроблена лабораторіями Uriage, поєднує термальну воду Uriage, унікальний активний інгредієнт, що допомагає захистити ДНК, і запатентований комплекс Telomeres Protect. Останній захищає клітини від пошкоджень та попереджає фотостаріння шкіри, спричинене дією УФ-променів та синього світла.
Запатентований комплекс Bariesun обмежує проникнення фільтрів в епідерміс (всередину шкіри), утворює на шкірі невидиму дихаючу плівку, що допомагає обмежити проникнення УФ-фільтрів на поверхню епідермісу і тим самим оптимізувати фотозахист.
Комплекс сонцезахисних фільтрів у поєднанні з вітамінами Е та С забезпечує дуже високий захист від UVA/UVB-променів та вільних радикалів.
Акваспонжини діють ніби "губки", утримуючи вологу в клітинах епідермісу. У синергічній дії з термальною водою Uriage захищають шкіру від сухості, викликаної перебуванням на сонці.

Результат
Захищена шкіра без відчуття дискомфорту. Оптимальне зволоження. Безпечне перебування на сонці.

Рекомендації до застосування
Перед перебуванням на сонці нанесіть потрібну кількість засобу, щоб добре покрити всі відкриті ділянки шкіри. Недостатня кількість засобу значно зменшує рівень захисту. Регулярно оновлюйте нанесення, особливо якщо ви спітніли, після купання, витирання рушником. Навіть за умови ефективного захисту мінімізуйте перебування на сонці. Уникати контакту з очима.

Склад:
Aqua (Water, Eau), Dicaprylyl Carbonate, Methylene Bisbenzotriazolyl, Tetramethylbutylphenol[nano], Octocrylene Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Polymethyl Methacrylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Bisethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Triacontanyl Pvp, Decyl Glucoside, C20-22 Alkyl Phosphate, C20-22 Alcohols Phenoxyethanol, Potassium Cetyl Phosphate, Glycerin, Butylene Glycol, Glucose, Chlorphenesin, Tetrasodium Edta, Xanthan Gum, Hydrogenated Polydecene, O-cymen- 5-ol, Tocopheryl Acetate, Propylene Glycol, Trehalose, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Tocopherol, Spirulina Platensis Extract, Polyquaternium-51.

Водостійка. Без ароматизаторів. Пройшла тестування під контролем дерматологів.

Бар'єсан 100 сонцезахисна емульсія екстрем SPF50+ Uriage Bariesun 100 Extreme Protective Fluid SPF 50+
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.