Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СИРОВАТКА ДЛЯ КОРЕКЦІЇ ПІГМЕНТАЦІЇ CHRISTINA ILLUSTRIOUS SERUM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Christina
Тип продукту: Сироватка
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Омолодження
  • Від пігментних плям
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Проблемна
  • Жирна
  • Шкіра з гіперпігментацією
  • Комбінована
  • Нормальна
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Сироватка для корекції пігментації Christina Illustrious Serum фото
ОПИС

Сироватка для корекції пігментації Christina Illustrious Serum

Неймовірно легка консистенція, максимальна концентрація активних компонентів, збалансована формула та ефективний вплив — це сироватка для корекції пігментації, розроблена фахівцями відомого бренду Christina для вирівнювання кольору обличчя та боротьби з першими віковими змінами. Засіб миттєво вбирається, не залишаючи липкості. Регулярне застосування сироватки дозволяє забезпечити шкірі глибоке зволоження та ліфтинг-ефект, а також зробити її більш еластичною та вирівняти тон. В результаті використання епідерміс стане чудовим! Підходить для всіх типів шкіри, у тому числі схильної до чутливості. Випускається обсягом 30 мл.

Призначення
Ефективно вирівнює тон, розгладжує шкіру, зменшує та запобігає появі темних плям. Має антиоксидантні та антивікові властивості. Ресвератрол сприяє руйнуванню меланіну, уповільнюючи процес його накопичення у шкірі.

Активні компоненти
Стабільна форма вітаміну C, гексилрезорцин і освітлюючий пептид, знижують вироблення меланіну. Освітлюють пігментні плями будь-якого походження та перешкоджають їх появі у майбутньому.
Екстракт аскофілуму і ресвератрол мають антивікову та антиоксидантну дію. Захищають шкіру від вільних радикалів та раннього старіння, покращують колір обличчя.
Екстракти чилійського болдо та куркуми блокують фермент тирозиназу, який бере участь у синтезі меланіну. Запобігають появі нових пігментних плям, мають протизапальну та заспокійливу дію.
Токоферол і ніацинамід покращують бар'єрні властивості шкіри, роблять її стійкішою до чинників довкілля. Прискорюють регенерацію тканин та уповільнюють появу вікових змін.

Результат
Більш еластична, підтягнута та сяюча шкіра.

Рекомендація до застосування
На чисте сухе обличчя нанесіть 2-3 краплі сироватки і помасажуйте до повного вбирання.

Склад:
Anhydroxylitol, Ascophyllum Nodosum Extract, Butylene Glycol, Butylphenyl Methylpropional, C13-14 Isoparaffin, Capric Acid, Caproic Acid, Caprylic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Caprylyl Glycol, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Ethylhexanoate, Cetearyl Glucoside, Citric Acid, Diacetyl Boldine, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Glucose, Glycerin, Glycine Soja (Soybean) Oil, Hexylresorcinol, Hydrogenated Lecithin, Isodecyl Neopentanoate, Isopropyl Alcohol, Laureth-7, Limonene, Linalool, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Niacinamide, Oligopeptide-68, PEG-400, Perfume, Phenoxyethanol, Polyacrylamide, Polyacrylate Crosspolymer-6, Polysorbate-20, Potassium Sorbate, Propanediol, Resveratrol, Sodium Oleate, t-Butyl Alcohol, Tetrahydrodiferuloylmethane, Tocopheryl Acetate, Trilaureth-4 Phosphate, Xylitol, Xylitylglucoside, Deionized water (Aqua), Citral.

Сироватка для корекції пігментації Christina Illustrious Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.