Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ПРОТИ ПОЧЕРВОНІНЬ ДЛЯ ЧУТЛИВОЇ ШКІРИ ПРИ КУПЕРОЗІ ТА РОЗАЦЕА NOREVA LABORATOIRES SENSIDIANE AR+ ANTI-REDNESS CARE

Час застосування: Універсальний
Бренд: Noreva
Тип продукту: Крем
Виробник: Laboratoires NOREVA
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від куперозу, розацеа
  • Захист
  • Зволоження
  • Зменшення почервоніння
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Підліткам
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Схильна до куперозу
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Крем проти почервонінь для чутливої шкіри при куперозі та розацеа Noreva Laboratoires Sensidiane AR+ Anti-Redness Care фото
ОПИС

Крем проти почервонінь для чутливої шкіри при куперозі та розацеа Noreva Laboratoires Sensidiane AR+ Anti-Redness Care

NOREVA Сенсідіан AR+ крем призначений для чутливої шкіри, що має локалізовані або дифузні почервоніння, а також видимі капіляри, що виглядають неестетично. Сенсідіан AR+ засіб проти почервонінь гарантує як миттєву, так і тривалу ефективність. Завдяки концентрації зелених пігментів та освітлюючих компонентів, вираженість почервоніння миттєво зменшується, а текстура шкіри стає світлішою та рівнішою. Нежирний, некомедогенний базовий догляд ідеально підходить для використання як основа перед макіяжем. Об'єм 30 мл.

Призначення
Зменшує почервоніння. Заспокоює, зволожує, захищає.

Властивості
Засіб забезпечує як миттєвий, так і довготривалий результат. Безпосередній вплив на фактори, що викликають розширення і ослаблення капілярів шкіри, досягається завдяки унікальній формулі.
Підвищує поріг чутливості шкіри. Укріплює стінки кровоносних судин, попереджує їх подальше розширення. Захищає клітини від вільних радикалів.
Укріплює капіляри, зменшує проникність судин шкіри. Зменшує кількість видимих судин на поверхні шкіри. Зволожує та живить.

Активні компоненти
Нейтразен Про – зменшує запалення, зменшує розмір капілярів та набряків, стабілізує бар'єр шкіри.
Комплекс Calmactiv - захищає капіляри від вільних радикалів та запобігає розширенню судин.
Зелені пігменти - вирівнюють почервоніння.
Гіалуронова кислота 450 кДа - зміцнює природний захист шкіри.

Спосіб застосування
Наносити вранці та/або ввечері на очищену суху шкіру, особливо приділяючи увагу ділянкам з почервонінням.  

Склад:
AQUA (WATER), OCTYLDODECANOL, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEARYL ALCOHOL, COCONUT ALKANES, C20-22 ALKYL PHOSPHATE, C20-22 ALCOHOLS, PENTYLENE GLYCOL, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, GLYCERYL HYDROXYSTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), METHYLPROPANEDIOL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PROPANEDIOL, CHLORPHENESIN, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, COCO CAPRYLATE/CAPRATE, POLYISOBUTENE, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, ALLANTOIN, DISODIUM EDTA, BUTYLENE GLYCOL, PEG-7 TRIMETHYLOLPROPANE COCONUT ETHER, CI 77288 (CHROMIUM OXIDE GREENS), FICUS CARICA (FIG) FRUIT EXTRACT, SORBITAN ISOSTEARATE, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, CI 61565 (GREEN 6), POTASSIUM SORBATE, DEXTRAN, PALMITOYL TRIPEPTIDE-8.

Некомедогенний. Гіпоалергенний. Не містить ароматизаторів. Висока переносимість. Протестовано під дерматологічним контролем.

 

Крем проти почервонінь для чутливої шкіри при куперозі та розацеа Noreva Laboratoires Sensidiane AR+ Anti-Redness Care
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.