Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АНТИВІКОВИЙ НІЧНИЙ КРЕМ ДЛЯ КОРЕКЦІЇ ПІГМЕНТНИХ ПЛЯМ З РЕТИНОЛОМ VICHY LIFTACTIV B3 NIGHT CREAM WITH PURE RETINOL

Час застосування: Ніч
Бренд: Vichy
Тип продукту: Крем
Виробник: Vichy Laboratoires
Вік: 35+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Антивіковий
  • Від зморшок
  • Від пігментних плям
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Антивіковий нічний крем для корекції пігментних плям з ретинолом Vichy Liftactiv B3 Night Cream With Pure Retinol фото
ОПИС

Антивіковий нічний крем для корекції пігментних плям з ретинолом Vichy Liftactiv B3 Night Cream With Pure Retinol

Нічний крем Vichy Liftactiv B3 розроблений для корекції пігментних плям під час природного нічного відновлення шкіри. Збагачений потужними активними компонентами, такими як ніацинамід (вітамін B3) і чистий ретинол, цей крем ідеально підходить для зменшення гіперпігментації, спричиненої щоденним впливом ультрафіолету. Підходить для всіх типів шкіри. Форма випуску – баночка об'ємом 50 мл.

Призначення
Зміцнює шкіру та зменшує ознаки старіння. Корегує пігментні плями під час природного нічного відновлення шкіри. Підвищує загальне здоров’я шкіри, сприяючи зволоженню та гладкості. 

Активні компоненти
Ніацинамід, форма вітаміну B3, відомий своїми потужними освітлювальними ефектами, допомагає вирівнювати тон шкіри та зменшувати видимість темних плям. 
Ретинол, форма вітаміну A, сприяє оновленню клітин поверхні шкіри та має антивікові властивості, що зменшують зморшки та тонкі лінії. 

Рекомендація до застосування
Це концентрований продукт, тому поява почервонінь, відчуття поколювання або сухість шкіри на початку використання є нормальними.
Тиждень 1: застосовуйте 2 вечори на тиждень.
Тиждень 2: застосовуйте через ніч.
Тиждень 3: застосовуйте щовечора, залежно від переносимості.

В разі тривалого відчуття дискомфорту шкіри - зменшити частоту використання. Наносити на суху очищену шкіру ввечері. Використовуйте додаткові зволожувальні засоби для шкіри. Ретинол може підвищити чутливість шкіри до сонця, тому уникайте перебування на сонці після нанесення крему. Щоранку використовуйте додатковий захист із SPF 30 і більше. Не використовуйте одночасно з іншими продуктами, що містять ретинол.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Glycerin Isononyl Isononanoate Panthenol Niacinamide Dicaprylyl Carbonate Pentylene Glycol Diisopropyl Sebacate Cetyl Alcohol Peg-40 Stearate Silica Glycine Soja Oil / Soybean Oil Hydrolyzed Rice Protein Adenosine Palmitoyl Tetrapeptide-7 Palmitoyl Tripeptide-1 Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate Sodium Hydroxide Trisodium Ethylenediamine Disuccinate Vitreoscilla Ferment Retinol Acrylates/c10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer Butylene Glycol Caprylyl Glycol Carbomer Citric Acid Hydroxyethylcellulose Peg-30 Dipolyhydroxystearate Polysorbate 20 Sodium Lactate Sodium Polyacrylate Starch Sorbitan Tristearate Tocopherol Trideceth-6 Ci 15985/yellow 6 Phenoxyethanol Parfum/fragrance.

Протестовано під дерматологічним контролем. Гіпоалергенна формула. 

Антивіковий нічний крем для корекції пігментних плям з ретинолом Vichy Liftactiv B3 Night Cream With Pure Retinol
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.