Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДЕННИЙ ЗВОЛОЖУВАЛЬНИЙ СОНЦЕЗАХИСНИЙ ФЛЮЇД ДЛЯ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ, SPF50+ VICHY MINERAL 89 72H MOISTURE BOOSTING DAILY FLUID SPF 50+

Рівень SPF: SPF 50+
Час застосування: День
Бренд: Vichy
Тип продукту: Флюїд
Виробник: Vichy Laboratoires
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Контур очей
  • Обличчя
Призначення товару:
  • Захист від сонця
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Денний зволожувальний сонцезахисний флюїд для шкіри обличчя, SPF50+ Vichy Mineral 89 72H Moisture Boosting Daily Fluid SPF 50+ фото
ОПИС

Денний зволожувальний сонцезахисний флюїд для шкіри обличчя, SPF50+ Vichy Mineral 89 72H Moisture Boosting Daily Fluid SPF 50+

Щоденний вплив ультрафіолетових променів послаблює гідроліпідний бар'єр шкіри. Бренд Vichy спеціально розробив засіб, що поєднує у собі дві важливі функції: зволоження та захист від UVA та UVB променів. Зволожувальний сонцезахисний флюїд Mineral 89 з фактором захисту SPF 50+ захищає шкіру обличчя від негативного впливу факторів зовнішнього середовища та надмірної втрати вологи. Він має легку текстуру та забезпечує довготривале зволоження шкіри до 72 годин. Після нанесення флюїду на шкірі не залишається білих слідів. Продукт пройшов тестування на чутливій шкірі та підходить для всіх типів шкіри. Форма випуску – туба об'ємом 50 мл.

Призначення
Захищає від ультрафіолету та забруднення повітря. Забезпечує довготривале зволоження шкіри до 72 годин.

Активні компоненти
Сквалан посилює бар'єрну функцію і знижує трансепідермальну втрату води.
Чиста гіалуронова кислота зволожує і розгладжує шкіру.
Вітамін Е зменшує пошкодження шкіри, пов'язане із зовнішніми впливами.
Ніацинамід і мінерали, що містяться у термальній воді VICHY вулканічного походження, стимулюють вироблення керамідів та зміцнюють епідерміс шкіри.

Рекомендація до застосування
Наносити вранці на очищену шкіру обличчя. Оновлюйте захист кожні 2–3 години, а також після купання, активних занять спортом або використання рушника. Ретельно змивайте сонцезахисний засіб наприкінці дня. 

Щоб поліпшити біодоступність активних компонентів флюїду і посилити його захисний ефект, попередньо наносьте гель-бустер Mineral 89 на основі гіалуронової кислоти цієї лінії.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Alcohol Denat., Silica, Isopropyl Myristate, Diisopropyl Sebacate, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glycerin. Propanediol, C12-22 Alkyl, Acrylate/hydroxyethylacrylate, Copolymer, Niacinamide, Drometrizole Trisiloxane, Perlite, Tocopherol, Caprylic/capric Triglyceride, Citricacid, Hydroxyacetophenone, Mineral Salts, Sodium Hyaluronate, Triethanolamine, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Vitreoscilla Ferment, Squalane, Acrylates/c10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Disodium, Phosphate, Hydroxyethylcellulose, Polysorbate 60, Sodium Phosphate, Terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid.

Протестовано під дерматологічним контролем. Гіпоалергенна формула. Не містить барвників. Не містить силіконів.

Денний зволожувальний сонцезахисний флюїд для шкіри обличчя, SPF50+ Vichy Mineral 89 72H Moisture Boosting Daily Fluid SPF 50+
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.