Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЛЕГКИЙ ЗВОЛОЖУВАЛЬНИЙ КРЕМ ДЛЯ НОРМАЛЬНОЇ ТА СУХОЇ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ З SPF 50 CERAVE AM FACIAL MOISTURISING LOTION SPF 50

Рівень SPF: SPF 50
Час застосування: День
Бренд: CeraVe
Тип продукту: Крем
Виробник: СераВе ЛЛС (CeraVe LLC)
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Відновлення
  • Захист від сонця
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Нормальна
  • Суха
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: США
Легкий зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF 50 CeraVe AM Facial Moisturising Lotion SPF 50 фото
ОПИС

Легкий зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF 50 CeraVe AM Facial Moisturising Lotion SPF 50

Зволожуючий лосьйон для обличчя CeraVe AM SPF50 - це легкий щоденний зволожуючий засіб для обличчя з SPF захистом від UVB/UVA та 3 незамінними керамідами, які допомагають захистити природний бар'єр шкіри та надають шкірі відчуття заспокоєння та зволоження на термін до 24 годин.

Легка та нежирна формула, розроблена дерматологами, швидко поглинається, не залишає білих слідів. Для нормальної та сухої шкіри обличчя.

Відновлення та зміцнення захисного бар'єру шкіри із засобами сірки:
1. Спеціальна комбінація з трьох важливих керамідів - допомагає відновити захисний бар'єр шкіри вже після першого застосування.
2. Технологія MVE - поступово вивільнення інгредієнтів для тривалого зволоження з перших хвилин застосування.
3. Гіалуронова кислота - підтримує природне зволоження шкіри.
4. Ніацинамід – заспокоює подразнену шкіру.

Спосіб застосування
Наносити вранці на обличчя та шию. Якщо виникла складність із вилучення засобу з упаковки, спочатку слід струсити тубу, натиснути на помпу, одночасно стиснувши тубу.

Цей продукт призначений для щоденного фотозахисного догляду. При дії інтенсивного або тривалого перебування на сонці використовуйте адаптований сонцезахисний крем. Уникайте контакту з очима. У разі потрапляння ретельно промийте водою.

Склад:
AQUA / WATER, GLYCERIN, ISOPROPYL PALMITATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, NIACINAMIDE, PENTYLENE GLYCOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, PROPANEDIOL, ZEA MAYS STARCH/CORN STARCH, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, DIISOPROPYL SEBACATE, ORYZA SATIVA CERA/RICE BRAN WAX, STEARIC ACID, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, CERAMIDE EOP, CARBOMER, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, TRIETHANOLAMINE, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, TRIETHYL CITRATE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM POLYACRYLATE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, MYRISTIC ACID, CHOLESTEROL, PALMITIC ACID, TOCOPHEROL, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, XANTHAN GUM, PHYTOSPHINGOSINE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER/SHEA BUTTER, BENZOIC ACID, PEG-100 STEARATE.

Легкий зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя з SPF 50 CeraVe AM Facial Moisturising Lotion SPF 50
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.