Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ МЕЛА B3 ПРОТИ ГІПЕРПІГМЕНТАЦІЇ ШКІРИ ТА ДЛЯ ЗАПОБІГАННЯ ЇЇ ПОВТОРНІЙ ПОЯВІ, SPF30 LA ROCHE POSAY MELA B3 SPF 30

Рівень SPF: SPF 30
Час застосування: Універсальний
Бренд: La Roche-Posay
Тип продукту: Крем
Виробник: La Roche-Posay Laboratoire
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Захист від сонця
  • Від пігментних плям
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Жирна
  • Шкіра з гіперпігментацією
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Крем МЕЛА B3 проти гіперпігментації шкіри та для запобігання її повторній появі, SPF30 La Roche Posay Mela B3 SPF 30 фото
ОПИС

Крем МЕЛА B3 проти гіперпігментації шкіри та для запобігання її повторній появі, SPF30 La Roche Posay Mela B3 SPF 30

Крем проти гіперпігментації шкіри та для запобігання її повторній появі, SPF30 - це засіб, що став результатом 18 років досліджень Лабораторій Ля Рош-Позе, для протидії гіперпігментації як ніколи раніше. Він підсилений інноваційною молекулою Мелазил, яка не блокує фермент, а перехоплює і вилучає надлишок меланіну на ранніх етапах, запобігаючи появі пігментації на шкірі. Крем у поєднанні з SPF30 і захистом від UVA-променів, запобігає появі нових пігментних плям, миттєво забезпечує шкірі більш сяючий і рівний тон. Досягає високої ефективності, забезпечуючи некомедогенність і високий рівень переносимості навіть для чутливої шкіри. Підходить для всіх типів шкіри, навіть жирної. Також протестован на шкірі рук. Випускається обсягом 40 мл.

Призначення
Протидіє навіть стійким пігментним плямам. Запобігає появі пігментних плям, тривала ефективність навіть після припинення застосування крему для обличчя з пігментацією. Захист SPF30 і захист від UVA-променів. 

Активні компоненти
Мелазил - новий активний інгредієнт для протидії гіперпігментації як ніколи раніше. Має унікальний механізм дії: перехоплює надлишок меланіну, запобігаючи появі пігментації на шкірі.
Ніацінамід 5% - корегує стійкі пігментні плямами на шкірі обличчя. Має протизапальну та заспокійливу дію. Зміцнює захисний бар'єр шкіри.

Результат
Клінічно доведена ефективність: 

  • Щоденно допомагає захистити шкіру від появи пігментних плям.  
  • Миттєво забезпечує шкірі більш сяючий і рівний тон. 
  • Через 4 тижні розмір, кількість та інтенсивність пігментних плям помітно зменшуються. 
  • Забезпечує тривалу ефективність проти пігментних плям навіть після припинення застосування.*

*Самостійна оцінка 119 жінок через 2 тижні після припинення застосування продукту.

Спосіб застосування
Наносити вранці на обличчя, шию та зону декольте після МЕЛА В3 сироватки.

Склад:
AQUA/WATER/ EAU C15-19 ALKANE DIISOPROPYL SEBACATE NIACINAMIDE ETHYLHEXYL TRIAZONE GLYCERIN BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE SILICA DROMETRIZOLE TRISILOXANE BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE C12-15 ALKYL BENZOATE DICAPRYLYL CARBONATE CELLULOSE CI 77891/TITANIUM DIOXIDE BUTYLENE GLYCOL TIN OXIDE POTASSIUM HYDROXIDE CARBOMER ARACHIDYL ALCOHOL ARACHIDYL GLUCOSIDE BEHENYL ALCOHOL 2-MERCAPTONICOTINOYL GLYCINE SODIUM DILAURAMIDOGLUTAMIDE LYSINE SODIUM THIOSULFATE AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER HYDROXYACETOPHENONE CAPRYLOYL SALICYLIC ACID CAPRYLYL GLYCOL CITRIC ACID TRISODIUMETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE XANTHAN GUM PENTYLENE GLYCOL POLY C10-30 ALKYL ACRYLATE POLYGLYCERYL-2 LAURATE TOCOPHEROL PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE PHENOXYETHANOL MICA CI 14700/RED 4 PARFUM/FRAGRANCE. (CODE F.I.L.:N70034093/1).

Крем МЕЛА B3 проти гіперпігментації шкіри та для запобігання її повторній появі, SPF30 La Roche Posay Mela B3 SPF 30
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.