Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЖИВИЛЬНИЙ ДЕННИЙ КРЕМ ДЛЯ СУХОГО ТА ДУЖЕ СУХОГО ВОЛОССЯ PHYTO 7 NOURISHING DAY CREAM DRY, VERY DRY HAIR

Час застосування: Універсальний
Бренд: Phyto
Тип продукту: Крем
Тип волосся: Сухі
Виробник: Phyto
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Розгладження
  • Для блиску
  • Живлення
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Живильний денний крем для сухого та дуже сухого волосся Phyto 7 Nourishing Day Cream Dry, Very Dry Hair фото
ОПИС

Живильний денний крем для сухого та дуже сухого волосся Phyto 7 Nourishing Day Cream Dry, Very Dry Hair

Легендарний денний крем PHYTO 7 - це щоденна доза живлення для вашого волосся, яке не обтяжує його. Використання рекомендується щодня для догляду за сухим і дуже сухим волоссям. Формула містить 7 рослинних екстрактів які забезпечують живлення та м'якість сухому волоссю, допомагають дисциплінувати волосся та полегшують укладання. Волосся стає м'яким, гнучким і неймовірно блискучим. Випускається в тюбику 50 мл.

Призначення
Інтенсивно живить, не обтяжуючи волосся, робить його слухняним і полегшує розчісування. 

Властивості
У цьому кремі для волосся ви знайдете оригінальну формулу з 7 рослин, створену 1968 року компанією Phyto. Біла мальва, верба, соя, календула, шавлія, лопух та розмарин були обрані через їх поживні та пом'якшувальні властивості. Фіто 7 денний крем також містить рослинні олії абрикоса і соняшнику, а також олію жожоба, що володіє сильною поживною та ліпідозаповнювальною дією. Краса волосся відновлюється.

Активні компоненти
7 рослинних екстрактів (мальви білої, верби, сої, календули, шавлії, лопуха і розмарину), які живлять і роблять волосся м'яким і блискучим.

Спосіб застосування
Наносити на підсушене або сухе волосся. Нанести невелику кількість по довжині, приділяючи особливу увагу кінчикам. НЕ змивати.

Склад:
AQUA / WATER / EAU. PROPANEDIOL. PHOSPHOLIPIDS. PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL. GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL. CAESALPINIA SPINOSA GUM. GLYCERYL UNDECYLENATE. LYSOLECITHIN. SCLEROTIUM GUM. CHLORPHENESIN. GLYCOLIPIDS. SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) BUTTER. SODIUM DEHYDROACETATE. GLYCERIN. PULLULAN. XANTHAN GUM. SODIUM PHYTATE. GLYCINE SOJA (SOYBEAN) STEROLS. CITRIC ACID. TOCOPHEROL. ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT. SILICA. POTASSIUM SORBATE. SODIUM BENZOATE. SALIX ALBA (WILLOW) LEAF EXTRACT. ARCTIUM LAPPA ROOT EXTRACT. ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT. SALVIA OFFICINALIS (SAGE) LEAF EXTRACT. CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT. 257B.

Живильний денний крем для сухого та дуже сухого волосся Phyto 7 Nourishing Day Cream Dry, Very Dry Hair
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.