Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ТЕРМОЗАХИСНИЙ КРЕМ "СЯЙВО КОЛЬОРУ" БЕЗ ЗМИВАННЯ ДЛЯ ФАРБОВАНОГО ВОЛОССЯ RENE FURTERER COLOR GLOW THERMAL-PROTECTING GLOW CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Rene Furterer
Тип продукту: Крем
Тип волосся:
  • Мелірування
  • Пофарбовані
Виробник: Rene Furterer
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Мідл-маркет
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Антистатична дія
  • Розгладження
  • Термозахист
  • Для блиску
  • Відновлення
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Термозахисний крем
ОПИС

Термозахисний крем "Сяйво кольору" без змивання для фарбованого волосся Rene Furterer Color Glow Thermal-Protecting Glow Cream

Це неймовірна інновація! Новий професійний засіб 5 в 1, який не потрібно змивати, полегшує укладання волосся, має відновлюючу дію і надає сяйва. Крем Color Glow включає запатентовану технологію відновлення і захисту від ламкості, тому має відмінний термозахист 230С і антистатичний ефект.

Призначення
Розгладжує волокни волосся, зберігаючи при цьому інтенсивність кольору та миттєво посилюючи блиск. Полегшує укладання локонів.

Активні компоненти
Екстракт окари природного походження близький до кератинового білка. Сила амінокислот, що містяться в ньому, дозволяє реструктурувати чутливе волосся.
Вишневий оцет ацероли/екстракт ацероли - оцет ацероли, витягнутий з невеликої вишні, багатий на вітамін С і фруктові кислоти. Завдяки кислому pH розгладжує лусочки і нейтралізує вапняний наліт, надаючи волоссю ультра блиск.

Результат
Захищає колір на 88%;
Стійкий блиск 48 годин;
Полегшує укладання миттєво та на весь день 80%;
Розгладжує волосся 80%.

Рекомендація до застосування
Наносити на сухе або підсушене волосся від коріння до кінчиків так часто, як це необхідно. НЕ змивати.

Склад:
Water (Aqua). Vinegar (Acetum). Behenyl Alcohol. Erythritol. Glycerin. 1,2-hexanediol. Caprylic/capric Triglyceride. Arginine Hcl. Benzoic Acid. Citric Acid. Citrus Limon (Lemon) Peel Oil (Citrus Limon Peel Oil). Fragrance (Parfum). Glycine Soja (Soybean) Seedcake Extract (Glycine Soja Seedcake Extract). Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract (Hamamelis Virginiana Leaf Extract). Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (Helianthus Annuus Seed Oil). Hydrogenated Lecithin. Limonene. Lysine Hcl. Malpighia Glabra (Acerola) Fruit Extract (Malpighia Glabra Fruit Extract). Sodium Stearoyl Glutamate. Tocopherol. Trisodium Ethylenediamine Disuccinate. Xanthan Gum.

Термозахисний крем "Сяйво кольору" без змивання для фарбованого волосся Rene Furterer Color Glow Thermal-Protecting Glow Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.