Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АНТИОКСИДАНТНИЙ КОМПЛЕКС ДЛЯ ОМОЛОДЖЕННЯ ТА ПРОТИ ПІГМЕНТАЦІЇ BIOTRADE INTENSIVE L-GLUTATHIONE + SUPEROXIDE DISMUTASE FOOD SUPPLEMENT

Час застосування: Універсальний
Бренд: Biotrade
Тип харчової добавки: Дієтична добавка
Виробник: Biotrade Cosmeceuticals
Вік: 25+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Призначення товару:
  • Омолодження
  • Антиоксидантна дія
  • Антивіковий
  • Від пігментних плям
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Шкіра з гіперпігментацією
Країна виробництва: Болгарія
Країна реєстрації: Болгарія
Антиоксидантний комплекс для омолодження та проти пігментації Biotrade Intensive L-Glutathione + Superoxide Dismutase Food Supplement фото
ОПИС

Антиоксидантний комплекс для омолодження та проти пігментації Biotrade Intensive L-Glutathione + Superoxide Dismutase Food Supplement

Антиоксидантний комплекс Biotrade Intensive для омолодження та проти пігментації з високозасвоюваним L-Глутатіоном 200 мг + Супероксиддисмутазою, Силімарином І L-Цистеїном – це поєднання найпотужніших антиоксидантів, які ефективно нейтралізують вільні радикали та захищають шкіру від пошкодження ДНК. Містить унікальний внутрішньоклітинний антиоксидант, який, на відміну від інших відомих антиоксидантів, працює не тільки у міжклітинному просторі, але й всередині клітини. Пригнічує синтез меланіну та стимулює довголіття клітин, сприяє підтримці оптимальної фізіологічної активності та клітинного балансу. Рекомендовано для жінок і чоловіків з 25 років. Форма випуску – таблетки 60 шт. у баночці.

Призначення
Антиоксидантний комплекс Biotrade Intensive призначений для клітинного омолодження шкіри, стимуляції вироблення колагену, вирівнення тону шкірного покриву.

Властивості:

  • Підтримує детоксикацію організму та відновлення після окисного стресу.
  • Сприяє клітинному омолодженню.
  • Зменшує ознаки старіння.
  • Освітлює темні плями.
  • Вирівнює нерівний тон шкіри.

Активні компоненти
L-Глутатіон – його називають "головним антиоксидантом" нашого організму, частина "первинної системи антиоксидантного захисту клітини", який захоплює та безпосередньо нейтралізує вільні радикали та, як доведено, пригнічує вироблення меланіну.
Супероксиддисмутаза – фермент, який також є частиною "первинної системи антиоксидантного захисту клітини". Захищає клітинну ДНК від пошкоджень і мутацій.
Екстракт гранату – високий вміст поліфенолів, потужних антиоксидантів, які зменшують запальні процеси та пошкодження клітин. Стимулює вироблення проколагену.
Силімарин 80% – біологічно активна речовина, яка стимулює вироблення глутатіону та супероксиддисмутази, основних учасників детоксикації організму. Сприяє підтриманню шкіри пружною та здоровою.
L-Цистеїн – амінокислота, що підтримує утворення колагену, запорука здоров’я волосся, шкіри та нігтів. Є основою синтезу L-Глутатіону.

Рекомендації до застосування
Приймайте від 1 до 3 таблеток на день. Не перевищуйте рекомендовану дозу.
Харчова добавка не є замінником збалансованого харчування.

Склад:
Bulking agent cellulose, L-glutathione reduced, Carriers calcium phosphates and cross-linked sodium carboxymethyl cellulose, Lactose monohydrate, Pomegranate peel extract (Punica granatum L.), Superoxide dismutase, Maltodextrin, Milk thistle seed extract (Silybum marianum L.), L-cystеine, Anti-caking agents magnesium salts of fatty acids and silicon dioxide, Glazing agent (neutral methacrylate copolymer, talc, propylene glycol, colorant carmine).

Не тестується на тваринах.

Антиоксидантний комплекс для омолодження та проти пігментації Biotrade Intensive L-Glutathione + Superoxide Dismutase Food Supplement
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.