Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІДБІЛЮЮЧА ЗУБНА ПАСТА "BLACK IS WHITE" З АКТИВОВАНИМ ВУГІЛЛЯМ CURAPROX BLACK IS WHITE TOOTHPASTE

Час застосування: Універсальний
Бренд: Curaprox
Тип продукту: Зубна паста
Виробник: Curaden International AG
Вік: від 18
Класифікація: Професійна
Зона застосування: Порожнина рота
Призначення товару:
  • Свіже дихання
  • Профілактика карієсу
  • Профілактика зубного каменю
  • Відбілювання
  • Очищення
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: Швейцарія
Країна реєстрації: Швейцарія
Відбілююча зубна паста
ОПИС

Відбілююча зубна паста "Black is White" з активованим вугіллям Curaprox Black is White Toothpaste

Відбілююча зубна паста Black is white Curaprox освіжаюча, зі смаком лайма, знищує наліт та потемніння на зубах за допомогою активованого вугілля без пошкодження зубної емалі чи знебарвлення зубів. Містить фторит. Зміцнює здоров'я ротової порожнини: ензими захищають від карієсу та підтримують функції слиновиділення. Гідроксиапатит (нано) ремінералізує зубну емаль і закриває відкриті дентинні канали. Не містить SLS, триклозану, відбілюючих та шкідливих речовин.

Призначення
Відбілююча зубна паста Black is white знищує наліт та потемніння на зубах за допомогою активованого вугілля без пошкодження зубної емалі чи знебарвлення зубів.

Властивості:

  • Має смак лайма.
  • Містить активоване вугілля та фторит.
  • Зміцнює здоров'я ротової порожнини.
  • Не містить SLS, триклозану, відбілюючих та шкідливих речовин.
  • Виготовлено в Швейцарії.

Рекомендація до застосування
Невелику кількість зубної пасти нанести на зубну щітку. Чистити зуби вранці та ввечері протягом 2-х хвилин круговими рухами, одночасно акуратно масажуючи ясна. Порожнину рота обполоснути невеликою кількістю води, затримуючи її на 20-30 секунд.

Склад:
Aqua, Sorbitol, Glycerin, Hydrated Silica, Charcoal Powder, Aroma, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Monofluorophosphate, Xanthan Gum, Tocopherol, Mica, Hydroxyapatite, Potassium Acesulfame, Titanium Dioxide, Sodium Chloride, Microcrystalline Cellulose, Potassium Chloride, Citrus Limon Peel Oil, Sodium Hydroxide, Amyloglucosidase, Methyl Diisopropyl Propionamide, Zea Mays Starch, Menthyl Lactate, Ethyl Menthane Carboxamide, Glucose Oxidase, Potassium Thiocyanate, Stearic Acid, Mannitol, Maltodextrin, Urtica Dioica Leaf Extract, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Lecithin, Tin Oxide, Sodium Bisulfite, Lactoperoxidase, Limonene.

Не містить SLS. Не містить триклозану. Не містить відбілюючих речовин. Не містить шкідливих речовин, таких як бісфенол А (BPA), фталати або азобарвники.

Відбілююча зубна паста "Black is White" з активованим вугіллям Curaprox Black is White Toothpaste
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.