Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СИРОВАТКА-КОНТУР "БЛАКИТНА ДЖЕНТІАНА ТА ЕДЕЛЬВЕЙС АЛЬПІЙСЬКИЙ" WELEDA BLUE GENTIAN & EDELWEISS CONTOURING FACE SERUM

Час застосування: Ніч
Бренд: Weleda
Тип продукту: Сироватка
Виробник: Weleda AG
Вік: 50+
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Антивіковий
  • Зміна овалу обличчя
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Сироватка-контур
ОПИС

Сироватка-контур "Блакитна Джентіана та Едельвейс альпійський" Weleda Blue Gentian & Edelweiss Contouring Face Serum

Нова антивікова сироватка Weleda на основі органічних блакитної джентіани (тирличу безстеблового), едельвейсу та центели азіатської помітно зменшує ознаки старіння шкіри: миттєво підвищує пружність шкіри, надає шкірі здорового сяяння. Зволожує, стимулює оновлення клітин та підтягує контур обличчя.

Призначення
Помітно зменшує ознаки старіння шкіри: миттєво підвищує пружність шкіри, надає шкірі здорового сяяння. Зволожує, стимулює оновлення клітин та підтягує контур обличчя. Компенсує вплив менопаузи на шкіру.

Властивості
Спеціально розроблена для боротьби зі старінням шкіри, сироватка містить унікальний запатентований комплекс COLLAGEN+ACTIVE COMPLEX, який збільшує вміст колагену в шкірі на 60%. Комплекс сприяє підвищенню щільності, міцності та еластичності шкіри. 

Активні компоненти
Рослинний комплекс COLLAGEN+ACTIVE COMPLEX спеціально розроблений для коригування ознак старіння шкіри. Інноваційний комплекс діє одночасно на 7 напрямках: збільшує вміст колагену в шкірі, активує відновлення клітин, зменшує зморшки, вирівнює тон шкіри, покращує еластичність, зволожує та зміцнює захисний бар’єр.
Екстракт блакитної джентіани особливо характеризується своїми флавоноїдами та гіркими речовинами. Він сприяє пружності шкіри, захищає шкіру від передчасного старіння та має заспокійливі властивості.
Екстракт едельвейса захищає клітини від негативного сонячного впливу та пошкоджень. Володіє сильним антиоксидантним ефектом.

Результат:
+60% підвищується вміст колагену завдяки комплексу COLLAGEN+ACTIVE COMPLEX*
+33% прискорення оновлення клітин**
88% користувачів відмічають зменшення глибоких зморшок***
* Тест in vitro рослинного комплексу, що містить органічну блакитну джентіану, едельвейс та центелу азіатську.
** Вимірювання збільшення проліферації епідермісу після 28 днів використання.
***Користувацький тест після 28 днів використання двічі на день. 

Рекомендації до застосування
Щодня вранці і ввечері після очищення нанести на шкіру обличчя, шиї і декольте. Уникати область навколо очей. На завершення процедури нанести вранці денний крем-догляд, а ввечері нічний крем-догляд.

Склад:
Water (Aqua),  Glycerin,  Alcohol,  Olea Europaea (Olive) Fruit Oil,  Aloe Barbadensis Leaf Juice,  Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil,  Lysolecithin,  Plukenetia Volubilis Seed Oil,  Glyceryl Stearate,  Silica,  Gentiana Septemfida Flower/Leaf/Stem Extract,  Gentiana Acaulis Flower/Leaf Extract,  Leontopodium Alpinum Flower/Leaf/Stem Extract,  Ricinus Communis (Castor) Seed Oil,  Olea Europeae (Olive) Leaf Extract,  Althaea Officinalis Root Extract,  Centella Asiatica Flower/Leaf/Stem Extract,  Betaine,  Xanthan Gum,  Tocopherol,  Citric Acid,  Fragrance (Parfum),  Limonene,  Linalool,  Citronellol,  Benzyl Benzoate,  Benzyl Salicylate,  Geraniol,  Citral,  Farneso.

Некомедогенна. Переносимість шкірою перевірена клінічно та дерматологічно.

Сироватка-контур "Блакитна Джентіана та Едельвейс альпійський" Weleda Blue Gentian & Edelweiss Contouring Face Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.