Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СИРОВАТКА-ЛІФТИНГ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ "ГРАНАТ ТА ПЕПТИДИ МАКИ ПЕРУАНСЬКОЇ" WELEDA POMEGRANATE & MACA PEPTIDES FIRMING FACE SERUM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Weleda
Тип продукту: Cыворотка
Виробник: Weleda AG
Вік: 35+
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Антивіковий
  • Зміна овалу обличчя
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Сироватка-ліфтинг для обличчя
ОПИС

Сироватка-ліфтинг для обличчя "Гранат та пептиди Маки перуанської" Weleda Pomegranate & Maca Peptides Firming Face Serum

Шкіра жінки після 35 років стає більш вимогливою, потребує спеціального підходу: швидкість регенерації клітин знижується, сповільнюється продукування колагену і еластину, через це знижується пружність шкіри, з'являються пігментація та зморшки. Сироватка з пептидами маки перуанської надає шкірі обличчя молодого, підтягнутого та свіжого вигляду. Сироватка - це концентрат активних речовин, легка та невагома, вона миттєво вбирається шкірою, глибоко проникає та наповнює клітини корисними компонентами. Підвищує ефективність денного та нічного кремів. 

Призначення
Помітно зменшує ознаки старіння шкіри: миттєво підвищує пружність шкіри, надає шкірі здорового сяяння. Зволожує, стимулює оновлення клітин та підтягує контур обличчя. 

Властивості
Дія сироватки базується на вкрай ефективних натуральних пептидах маки перуанської, які активізують синтез гіалуронової кислоти, колагену та еластину, регенерують шкіру, сприяючи її омолодженню. Олія з кісточок гранату, природний антиоксидант, захищає шкіру від з вільних радикалів і запобігає її передчасне старіння. Гель алое вера забезпечує тривале зволоження. Завдяки цій потужній антивіковій комбінації сироватка зменшує зморшки, підвищує пружність.

Активні компоненти
Гідролізат кореня маки перуанської (пептиди кореня маки перуанської). Пептиди маки отримують з кореня маки перуанської за допомогою біоферментного процесу. Ці пептиди сприяють оновленню клітин, зменшують зморшки та покращують природне сяйво шкіри.
Олія кісточок гранату багата вітамінами С і К, жирними кислотами та антиоксидантами. Вона інтенсивно зволожує, зміцнює та розгладжує шкіру. Антиоксиданти захищають клітини шкіри від агресивної дії вільних радикалів, включаючи УФ-промені, синє світло від телефонів та ноутбуків, пилу та інших шкідливих факторів.
Екстракт листя оливи підтримує власні процеси регенерації шкіри та забезпечує тривале зволоження. Чинить  антиоксидантні та заспокійливі властивості на шкіру.
Гель алое вера глибоко зволожує шкіру.

Результат:
+110% наповнення клітин енергією*
*Вимір АТФ після 4-х тижнів використання двічі на день.
+79% користувачів підтвердили зменшення зморшок.*
*Заміряно в користувацькому тесті після 4-х тижнів використання двічі на день.
+15% збільшення еластичності шкіри.*
*Користувацький тест після 7 днів використання двічі на день.

Рекомендації до застосування
Легкими поплескуючими рухами нанесіть сироватку на шкіру обличчя, шиї та зони декольте. Використовуйте перед нанесенням денного чи нічного крему.

Склад:
Water (Aqua), Alcohol, Glycerin, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice  Betaine, Punica Granatum Seed Oil, Panicum Miliaceum (Millet) Seed Extract, Olea Europeae (Olive) Leaf Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Beta-Glucan, Pectin  Xanthan Gum, Citric Acid, Tocopherol, Hydrolyzed Lepidium Meyenii Root, Maltodextrin, Silica, Fragrance (Parfum), Limonene, Linalool, Geraniol, Citral, Coumarin.

 

Сироватка-ліфтинг для обличчя "Гранат та пептиди Маки перуанської" Weleda Pomegranate & Maca Peptides Firming Face Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.