Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

EAU THERMALE ЗВОЛОЖУЮЧА СИРОВАТКА-БУСТЕР Н.А URIAGE EAU THERMALE SERUM BOOSTER H.A.

Час застосування: Універсальний
Бренд: Uriage
Тип продукту: Сироватка
Виробник: Uriage
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Для пружності шкіри
  • Відновлення
  • Захист
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Франція
Eau Thermale Зволожуюча сироватка-бустер Н.А Uriage Eau Thermale Serum Booster H.A. фото
ОПИС

Eau Thermale Зволожуюча сироватка-бустер Н.А Uriage Eau Thermale Serum Booster H.A.

Зволожуюча сироватка-бустер H.A Uriage Eau Thermale - це справжня "термальна ванна" для зневодненої шкіри всіх типів, в т.ч. чутливої. Вона містить 1,5% чистої натуральної гіалуронової кислоти, та діє на ознаки зневоднення (дрібні зморшки, дискомфорт, тьмяний колір обличчя...). Цей активний інгредієнт утворює на поверхні захисну плівку. Дрібні зморшки, що виникли внаслідок зневоднення розгладжуються, а шкіра стає сяючою та м'якою. Комфортна, ультралегка текстура тане на шкірі, відновлюючи її природні механізми. Її аромат - це візитівка лінії EAU THERMALE: поєднання нот бергамоту, персика, конвалії та кедру. Для жінок та дівчат 18+. Випускається у вигляді флакона з помпою. Об'єм 30 мл.

Призначення
Зволожує, підтягує, реструктурує та захищає. Відновлює природний рівень вологи, чинить розгладжуючу дію на поверхні шкіри.

Активні компоненти
Гіалуронова кислота середньої/низької молекулярної маси: зволожує (обмежуючи втрату води) та розгладжує (завдяки ефекту "губки", іммобілізуючи велику кількість води). 
Гіалуронова кислота дуже низької молекулярної маси: надає шкірі тонусу та еластичності (завдяки стимуляції фібробластів, які відповідають за природне утворення гіалуронової кислоти в дермі).
[Акваксил + екстракт квітів алтеї] підсилює зволоження шкіри та захищає її від зовнішньої агресії. Шкіра поступово і надовго зволожується.
97% інгредієнтів природного походження.

Результат
86%* пружна шкіра;
100%* розгладжена шкіра;
+97%** зволоження.
* Споживчий тест за участю 22 добровольців протягом 21 дня: % схвальних відгуків.
** Інструментальне вимірювання через 24 години після одноразового нанесення, 11 добровольців, застосування у комбінації зі зволожуючим кремом.

Рекомендація до застосування
Нанести 2-3 краплі на очищену суху шкіру, перед нанесенням зволожуючого крему. Уникати контакту з очима.

Склад:
AQUA (WATER, EAU) - GLYCERIN - DIGLYCERIN - SODIUM LACTATE - SODIUM HYALURONATE - XYLITYLGLUCOSIDE - 1,2-HEXANEDIOL - POLYSORBATE 20 - ANHYDROXYLITOL - CITRIC ACID - SODIUM BENZOATE - XYLITOL - GLUCOSE - PARFUM (FRAGRANCE) - ALTHAEA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT.

Тестована під контролем дерматологів. 
 

Eau Thermale Зволожуюча сироватка-бустер Н.А Uriage Eau Thermale Serum Booster H.A.
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.