Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СУХА ОЛІЯ ДЛЯ ТІЛА І ВОЛОССЯ RITUALS THE RITUAL OF AYURVEDA DRY OIL VATA

Час застосування: Універсальний
Бренд: Rituals
Тип продукту: Олія
Виробник: Rituals
Вік: від 18
Класифікація:
  • Мідл-маркет
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Волосся
  • Тіло
Призначення товару:
  • Ароматизація
  • Для масажу
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Нідерланди
Країна реєстрації: Нідерланди
Суха олія для тіла і волосся Rituals The Ritual Of Ayurveda Dry Oil Vata фото
ОПИС

Суха олія для тіла і волосся Rituals The Ritual Of Ayurveda Dry Oil Vata

Відкрийте для себе чарівний світ Ayurveda завдяки цій сухій олії з «Ритуалу Аюрведи». Це 90% натуральна суха олія, збагачена індійською трояндою, живильною олією солодкого мигдалю, протизапальною олією моринги та зволожуючою кокосовою олією, які живлять шкіру відповідно до аюрведичної традиції. Суха олія має легку текстуру, яка легко вбирається в шкіру, що робить її ідеальною для використання на тілі та волоссі. Залишає за собою шлейф чудового аромату.

Суха олія для тіла та волосся, на 90% складається з інгредієнтів натурального походження, ретельно підібрано для забезпечення оптимальної користі для вашої шкіри. Інші 10% - це чисті та безпечні інгредієнти, виготовлені в лабораторії, які підтримують цілісність та безпеку рецептур.

Призначення
Підходить для розслаблюючого масажу, покращує стан волосся, а також допомагає зняти нервову напругу та зарядитись позитивною енергією.

Активні компоненти
Індійська троянда – як універсальний символ чистоти та кохання, її солодкий та ніжний аромат викликає позитивні почуття. Аромат має також заспокійливі властивості. Це все, що вам потрібно для підняття настрою! Витончений аромат індійської троянди також позитивно впливає на вашу шкіру!
Олія солодкого мигдалю - багата на білки і вітаміни, а також є м'яким, поживним і заспокійливим засобом. Кажуть, що олія солодкого мигдалю регулює водний баланс вашої шкіри. Олія має чудову основу для масажу тіла.

Спосіб застосування
Перед використанням краще розігріти олію в руках і нанести невелику кількість на тіло та волосся.

Склад:
Coco-Caprylate/Caprate, Ethylhexyl Stearate, Helianthus Annuus (Sunflower) Hybrid Oil, Dicaprylyl Carbonate, Parfum/ Fragrance, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Moringa Oleifera (Moringa) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Rosa Damascena Flower Extract, Rosa Damascena Flower Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Coumarin, Citronellol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citral, Alpha-Isomethyl Ionone, Cinnamyl Alcohol, Benzyl Cinnamate, Hydroxycitronellal, Geraniol.

Суха олія для тіла і волосся Rituals The Ritual Of Ayurveda Dry Oil Vata
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.