Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР "THE RITUAL OF KARMA" RITUALS THE RITUAL OF KARMA TRAVEL SET (SH/GEL/50ML + B/CR/70ML + SUN/SH/GEL/50ML + B/OIL/30ML + BAG)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Rituals
Тип продукту: Набір
Виробник: Rituals
Вік: від 18
Класифікація:
  • Мідл-маркет
  • Доглядова
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Охолоджуючий ефект
  • Для душа
  • Очищення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
  • Догляд після сонця
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Нідерланди
Країна реєстрації: Нідерланди
Набір
ОПИС

Набір "The Ritual Of Karma" Rituals The Ritual Of Karma Travel Set (sh/gel/50ml + b/cr/70ml + sun/sh/gel/50ml + b/oil/30ml + bag)

Побалуйте себе або близьку вам людину бадьорим  літнім ароматом квітки лотоса і білого чаю за допомогою розкішного подарункового набору від The Ritual Of Karma. Цей "путівник з ароматів" і догляду включає кілька продуктів, створених з використанням східних інгредієнтів, щоб ваша рутина догляду за собою стала справжнім ритуалом.

До складу набору входить:

1. Охолоджуючий гель для душу після засмаги Rituals The Ritual Of Karma After Sun Cooling Shower Gel, 50 мл.
Цей заспокійливий гель для душу, збагачений прекрасними багатими антиоксидантами білим чаєм і заспокійливим алое вера — саме те, що потрібно вашій шкірі після дня, проведеного на сонці. Для миттєвого освіжаючого та охолоджуючого відчуття прийміть теплий душ і нанесіть гель після засмаги на шкіру масажними рухами. Чим довше ви чекаєте, перш ніж змити його, тим прохолодніше він стає.

2. Крем для тіла Rituals The Ritual Of  Karma Spread The Kindness Body Cream, 70 мл.
Насичений крем з додаванням квіток лотоса та органічного білого чаю заспокоює шкіру та робить її гладкою та шовковистою.

3. Олія для тіла Rituals The Ritual Of Karma Body Shimmer Oil, 30 мл.
Олія від бренду Ritual подарує тілу чудове сяйво! Розкішний продукт збагачений дрібними мерехтливими мінеральними частинками золотих перлів, які чудово відбивають світло і створюють на шкірі «вологий» блиск. Активна формула продукту насичена органічною олією чайного дерева, що володіє потужними поживними, зволожуючими та відновлюючими властивостями. Завдяки цьому інгредієнту шкірний покрив насичується корисними компонентами і набуває доглянутого вигляду. Засіб представлений у красивому флаконі: він виглядає елегантно та витончено, що посилює приємні відчуття та дарує естетичне задоволення від використання.

4. Гель для душу Rituals Ritual Of Karma Foaming Shower Gel, 50 мл.
Гель для душу Rituals The Ritual of Karma — очищуюча ароматерапія для тіла і розуму, яка дарує відчуття радості та оновлення. При контакті з водою засіб утворює ковдру ніжної та пухнастої піни, бульбашки якої не тільки ефективно виштовхують забруднення з пір, але й витрачають ні з чим незрівнянний аромат. Акорд лотоса, який здавна шанується на Сході як символ чистоти, краси та мудрості, випромінює солодко-терпкий аромат з легкими коричневими відтінками, а нота білого чаю дарує заряд трав'яної свіжості. Після використання цього гелю для душу ви відчуваєте оновлення та гармонію, що позитивно позначається на вашій продуктивності протягом дня.

5. Косметичка, 1 шт.

Набір "The Ritual Of Karma" Rituals The Ritual Of Karma Travel Set (sh/gel/50ml + b/cr/70ml + sun/sh/gel/50ml + b/oil/30ml + bag)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.