Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АРОМАСПРЕЙ ДЛЯ ВОЛОССЯ Й ТІЛА RITUALS THE RITUAL OF MEHR HAIR & BODY MIST

Час застосування: Універсальний
Бренд: Rituals
Тип продукту: Спрей
Виробник: Rituals
Вік: від 18
Класифікація:
  • Мідл-маркет
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Волосся
  • Тіло
Призначення товару:
  • Ароматизація
  • Пом'якшення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Нідерланди
Країна реєстрації: Нідерланди
Аромаспрей для волосся й тіла Rituals The Ritual Of Mehr Hair & Body Mist фото
ОПИС

Аромаспрей для волосся й тіла Rituals The Ritual Of Mehr Hair & Body Mist

Наповніть своє волосся, шкіру та все навколо елегантним ароматом солодкого апельсина та кедра аромаспреєм для волосся й тіла Rituals The Ritual Of Mehr. Він наповнює зарядом позитиву, який подарує вам заряд енергії на весь день. Витончена симфонія цитрусово-деревних вкраплень обволікає та підвищує настрій, а також інтенсивно зволожує шкіру. Ергономічний формат зі зручним дозатором дозволяє зручно використовувати засіб навіть у подорожах. Формула на водній основі безпечна для шкіри та не залишає плям на текстилі. 

Призначення
Освіжає, насичує вологою та зберігає її. Має зміцнювальний ефект, запобігає впливу вільних радикалів, та підтримує гідроліпідний баланс. Відновлює пружність та еластичність, підвищує тонус тканин, утворює захисний бар'єр.

Активні компоненти
Солодка апельсинова цедра добре відома своїми прекрасними перевагами для шкіри. Ефірна олія допоможе зарядити енергією, пом'якшити і заспокоїти шкіру.
Кедрове дерево допомагає заспокоїти тіло та розум.  Ця чиста, ароматна ефірна олія кедра має надихаючий деревний аромат, який допомагає освітлити вашу душу та зарядити її енергією.

Спосіб застосування
Нанести на волосся та тіло.

Склад:
Aqua / Water, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum / Fragrance, Propylene Glycol, Caprylic / Capric Triglycerides, Caprylyl Glycol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Juniperus Virginiana (Cedar) Wood Oil, Glycer, Sorbic Acid, Citral, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Аромаспрей для волосся й тіла Rituals The Ritual Of Mehr Hair & Body Mist
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.