Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СПРЕЙ ДЛЯ ВОЛОССЯ І ТІЛА RITUALS THE RITUAL OF AYURVEDA HAIR & BODY MIST

Час застосування: Універсальний
Бренд: Rituals
Тип продукту: Спрей
Виробник: Rituals
Вік: від 18
Класифікація:
  • Мідл-маркет
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Волосся
  • Тіло
Призначення товару:
  • Ароматизація
  • Пом'якшення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Нідерланди
Країна реєстрації: Нідерланди
Спрей для волосся і тіла Rituals The Ritual Of Ayurveda Hair & Body Mist фото
ОПИС

Спрей для волосся і тіла Rituals The Ritual Of Ayurveda Hair & Body Mist

Відновіть баланс своєї енергії з голови до ніг за допомогою спрею для волосся та тіла від The Ritual Of Ayurveda. Формула, що поєднує в собі гармонуючі інгредієнти індійської троянди і олії солодкого мигдалю, не містить спирту і тому ідеально підходить для чутливої шкіри. Спрей ідеально завершує аюрведичний ритуал, має приємну рідку консистенцію з приємним ароматом. Не викликає печіння на шкірі, швидко висихає та не залишає слідів на тілі. Можна розприскувати на постільну білизну для міцного сну.

Спрей для волосся та тіла, що на 90% складається з інгредієнтів натурального походження, ретельно підібраний для забезпечення оптимальної користі для вашої шкіри.

Призначення
Ароматизує, пом'якшує шкірний покрив. Дарує пружність, гладкість та еластичність.

Активні компоненти
Індійська троянда – як універсальний символ чистоти та кохання, її солодкий та ніжний аромат викликає позитивні почуття. Аромат має також заспокійливі властивості. Це все, що вам потрібно для підняття настрою! Витончений аромат індійської троянди також позитивно впливає на вашу шкіру!
Олія солодкого мигдалю - багата на білки і вітаміни, а також має м'яку, поживну і заспокійливу дію. Кажуть, що олія солодкого мигдалю регулює водний баланс вашої шкіри.

Спосіб застосування
Розпиліть спрей на волосся та тіло, щоб відчути приємний аромат з голови до ніг. Можна наносити на постільну білизну.

Склад:
Alcohol Denat., Aqua/Water, Parfum/Fragrance, Glycerin, Betaine, Farnesol, Rosa Damascena (Rose) Flower Water, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Mel (Honey) Extract, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, Alpha- Isomethyl Ionone, Citral, Cinnamyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sorbic Acid.

Спрей для волосся і тіла Rituals The Ritual Of Ayurveda Hair & Body Mist
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.