Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СКРАБ ДЛЯ ТІЛА RITUALS THE RITUAL OF AYURVEDA BODY SCRUB

Час застосування: Універсальний
Бренд: Rituals
Тип продукту: Скраб
Виробник: Rituals
Вік: від 18
Класифікація:
  • Мідл-маркет
  • Доглядова
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Пілінг
  • Відлущування
  • Очищення
  • Живлення
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Нідерланди
Країна реєстрації: Нідерланди
Скраб для тіла Rituals The Ritual Of Ayurveda Body Scrub фото
ОПИС

Скраб для тіла Rituals The Ritual Of Ayurveda Body Scrub

Відповідно до традиційної аюрведичної науки, скрабування - це високоефективний спосіб очищення тіла та стимуляції потоку енергії. Скраб для тіла Rituals The Ritual of Ayurveda подбає про ніжну шкіру тіла і перетворить процедуру миття на SPA ритуал просто у ванній кімнаті. Косметичний продукт на основі гімалайської солі, для очищення та видалення забруднень на шкірі тіла, м'яко позбавить від ороговілих частинок, пилу та бруду. Олії індійської троянди та солодкого мигдалю у складі, усунуть відчуття сухості, стягнутості та почервоніння, наповнять клітини необхідною вологою та відновлять баланс. При регулярному застосуванні зникне сухість, печіння, лущення та почервоніння. Поліпшиться кровообіг, повернеться здоровий та сяючий вигляд шкіри. Скраб залишає після себе шлейф запаху солодкого мигдалю та індійської троянди.

Складається на 94% інгредієнтів натурального походження, які ретельно підібрані для забезпечення оптимальної користі вашій шкірі. Інші 6% - це інгредієнти лабораторного виробництва, які забезпечують цілісність та безпеку цілющих рецептур.

Призначення
Усуває омертвілі клітини шкіри, лущення, бруд та пил. Повертає блиск, шовковистість та гладкість шкіри. Розслаблює та покращує кровообіг. Відновлює водний баланс, наповнює клітини вологою. Залишає ніжний та стійкий аромат, регенерує та запускає омолодження шкіри.

Активні компоненти
Індійська троянда – як універсальний символ чистоти та кохання, її солодкий та ніжний аромат викликає позитивні почуття. Аромат має також заспокійливі властивості. Це все, що вам потрібно для підняття настрою! Витончений аромат індійської троянди також позитивно впливає на вашу шкіру!
Солодкий мигдаль допомагає м'яко відлущувати та полірувати шкіру. Він відомий кількома перевагами для шкіри; він допомагає пом'якшити, глибоко живити та зміцнювати здоров'я шкіри.
Гімалайська сіль очищає та видаляє забруднення, позитивно впливає на омолодження, тонізування та відновлення шкіри.

Спосіб застосування
Наносити легкими масажними рухами на вологу шкіру, ретельно змити проточною водою, використовувати 1-2 рази на тиждень.

Склад:
Sodium Chloride, Ethylhexyl Stearate, Caprylic / Capric Triglyceride, Parfum / Fragrance, Limonene, Menthol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Argania Spinosa Kernel Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Prunus Persica (Peach) Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Citronellol, Benzyl Benzoate, Mentha Piperita Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Tocopherol, Ocimum Basilicum Extract, Ocimum Tenuiflorum Extract, Rosa Damascena Flower Oil.

Скраб для тіла Rituals The Ritual Of Ayurveda Body Scrub
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.