Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОХОЛОДЖУЮЧИЙ ГЕЛЬ ДЛЯ ДУШУ RITUALS THE RITUAL OF SAMURAI FOAMING SHOWER GEL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Rituals
Тип продукту: Гель
Виробник: Rituals
Вік: від 18
Класифікація:
  • Мідл-маркет
  • Доглядова
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Охолоджуючий ефект
  • Для душа
  • Тонізація
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого: Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Нідерланди
Країна реєстрації: Нідерланди
Охолоджуючий гель для душу Rituals The Ritual Of Samurai Foaming Shower Gel фото
ОПИС

Охолоджуючий гель для душу Rituals The Ritual Of Samurai Foaming Shower Gel

Потренуйтеся, а потім розслабтеся під крижаним душем «Ритуал самурая», який забезпечить вам максимальне очищення та відновлення сил після занять спортом або у теплу погоду. Містить освіжаючий екстракт японської м'яти та охолоджуючий екстракт бамбука, який створює приємне поколювання на вашій шкірі та освіжає її. Гель був розроблений, щоб допомогти вам виявити впевненість та силу, необхідні будь-якому сучасному самураю.

Призначення
Ретельно очищає шкірний покрив від повсякденних забруднень. Приємно освіжає та тонізує. Підвищує пружність та еластичність шкірного покриву.

Активні компоненти
Органічний бамбук живить шкіру, ідеально підходить для відлущування та має яскравий свіжий аромат. Бамбук символізує багато видатних якостей, таких як рішучість, гнучкість і сила.
Екстракт японської м'яти має ефект, що охолоджує і бадьорить, забезпечують чудове освіження після тренування. М'ята у всьому світі є синонімом свіжості. Аромат японської м'яти вишуканіший і ніжніший, ніж у перцевої м'яти.

Спосіб застосування
Струсіть засіб. Видавіть трохи гелю на руку і нанесіть на вологу шкіру тіла (гель перетвориться на густу оксамитову піну під час контакту з водою). Залишки засобу змийте теплою водою.

Склад:
Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum/Fragrance, Menthol, Lauroyl/Myristoyl Methyl Glucamide, Coco-Betaine, Sodium Chloride, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Bambusa Arundinacea (Bamboo) Stem Extract, Mentha Arvensis (Mint) Leaf Oil, Glycine, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, CI 42090 (Blue 1).

Охолоджуючий гель для душу Rituals The Ritual Of Samurai Foaming Shower Gel
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.