Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОЛІЯ МАНГО З ВІТАМІНОМ Е ДЛЯ ТІЛА DOTT MANGO BUTTER WITH VITAMIN E

Час застосування: Універсальний
Бренд: dott
Тип продукту: Олія
Виробник: dott
Вік: від 18
Класифікація: Доглядова
Зона застосування:
  • Губи
  • Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Розгладження
  • Відновлення
  • Від сухості і тріщин
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Олія манго з вітаміном Е для тіла Dott Mango Butter With Vitamin E фото
ОПИС

Олія манго з вітаміном Е для тіла Dott Mango Butter With Vitamin E

Multi-Use продукт Mango Butter – це універсальний продукт, який замінює 2-3 стандартні продукти для тіла. Це моно компонентний продукт, який на 99% складається з масла манго та вітаміну Е. Має приємний аромат соковитого тропічного манго. Зони застосування: тіло, губи, волосся. Відкрийте для себе природний потенціал Mango Butter та допоможіть своїй шкірі залишатися здоровою, зволоженою та блискучою в будь-який сезон! В комплекті є силіконовий аплікатор, яким зручно набирати та розподіляти продукт. Об'єм 50 гр.

Призначення
Захищає і пом'якшує сухі ділянки шкіри. Доглядає та зволожує губи. Зменшує рубці та тріщини. Зволожує кутикулу нігтя. Згладжує та відновлює волосся.

Властивості
Манго батер інтенсивно відновлює природний жировий бар'єр шкіри, розгладжує дрібні зморшки та усуває пігментні плями. Допомагає утримувати вологу, внаслідок чого шкіра весь день м'яка та пружна. Олія манго - це відмінний засіб від розтяжок. Активує швидку регенерацію грубої, обпаленої, обвітреної шкіри, усуває шкірні почервоніння та свербіж.

Застосування
Нанести невелику кількість масла на сухі ділянки шкіри. Масажними рухами втерти до повного вбирання. Використовувати за призначенням.  

Склад:
Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Tocopheryl Acetate, Parfum, Mica.
 

Олія манго з вітаміном Е для тіла Dott Mango Butter With Vitamin E
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.