Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ТОНАЛЬНИЙ КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ CAUDALIE VINOCRUSH SKIN TINT

Час застосування: Універсальний
Бренд: Caudalie
Тип продукту: Тональний крем
Ефект:
  • Тонуючий
  • Коригувальний
Виробник: Caudalie
Вік: від 18
Класифікація: Люкс
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Тонування
  • Коригуючий та маскуючий догляд
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Об'єм товару: 30 мл
Тональний крем для обличчя Caudalie Vinocrush Skin Tint фото
ОПИС

Тональний крем для обличчя Caudalie Vinocrush Skin Tint

Тонуючий флюїд  Vinocrush маскує недосконалості та вирівнює тон, покращуючи природний колір шкіри. Його інкапсульовані пігменти природного походження при нанесенні тануть на шкірі та підкреслюють природний колір обличчя, забезпечуючи бездоганний та натуральний тон. Цей засіб для догляду є також декоративним. Його чиста і натуральна формула з гіалуроновою кислотою і виноградною водою зволожує шкіру і надає їй сяйва протягом усього дня. Тонуючий крем Vinocrush містить більше одного мільйона рослинних капсул, які захищають пігменти природного походження від окислення. Підкресліть свій природний колір обличчя, зробивши шкіру рівною та бездоганною, за допомогою капсул. Представлений в трьох відтінках, об'ємами по 30 мл.

Призначення
Зволожує, тонує, коригує.

Активні компоненти
Гіалуронова кислота: 100% натурального походження, виготовлена за допомогою біотехнологій. Розгладжує та забезпечує поверхню шкіри тривалим зволоженням.
Органічна виноградна вода: зволожуюча, заспокійлива, антиоксидантна та пребіотична. Допомагає зміцнити мікробіоту шкіри, роблячи її помітно здоровішою.
Ніацинамід: більш відомий як вітамін B3. Скорочує розширені пори та заспокоює шкіру.
96% інгредієнтів натурального походження.

Спосіб застосування
Нанесіть 1–2 горошини тонального крему Vinocrush пальцями на шкіру обличчя та шиї. При нанесенні на шкіру білий флюїд змінює свій відтінок, забезпечуючи рівний і природний колір обличчя. Для більш легкого покриття змішайте тональний флюїд Vinocrush з вашим денним кремом.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Ethyl Oleate, Coco-caprylate/caprate, Ci 77891 (Titanium Dioxide), C13-15 Alkane, C15-19 Alkane, Glycerin, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Glyceryl Behenate, Propanediol, Squalane, Ci 77492 (Iron Oxides), Methylpropanediol, Disteardimonium Hectorite, Niacinamide, Sodium Chloride, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Water, Silica, Cellulose Acetate, Magnesium Stearate, Propylene Glycol Stearate, Caprylyl Glycol, Cetyl Alcohol, Ci 77491 (Iron Oxides), Ci 77499 (Iron Oxides), Xanthan Gum, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hydrogenated Lecithin, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, O-cymen-5-ol, Phenylpropanol, Vitis Vinifera (Grape) Juice, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.(356/018).

Дерматологічно протестовано. Без синтетичних ароматизаторів. Некомедогенний. Веган.

Тональний крем для обличчя Caudalie Vinocrush Skin Tint
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.