Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ТОНАЛЬНА ОСНОВА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ DR.BELTER RADIANCE FOUNDATION

Час застосування: Універсальний
Бренд: Dr.Belter
Тип продукту: Тональний крем
Ефект:
  • Тонуючий
  • Коригувальний
Виробник: BelCos Cosmetic Co. Ltd.
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Люкс
Зона застосування: Обличчя
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Об'єм товару: 30 мл
Тональна основа для обличчя Dr.Belter Radiance Foundation фото
ОПИС

Тональна основа для обличчя Dr.Belter Radiance Foundation

Інноваційна тональна основа для обличчя GreenTec зробить вашу шкіру ідеальною та чарівною, надавши їй досконалого тону та природного, гармонійного відтінку. Цей дивовижний продукт має рідку текстуру, завдяки якій легко наноситься та без зусиль розподіляється за допомогою спонжика, подушечок пальців або щіточки. Засіб забезпечує чітке покриття та оксамитовий фініш, миттєво та помітно зводить до мінімуму дрібні плями і тонкі лінії. Поєднує в собі відібрані біоліпіди, без мінеральних та силіконових олій. Максимально близькі до натуральних чотири відтінки надають макіяжу природного вигляду. Має ароматизатор органічної якості та приємний аромат. Підходить для всіх типів шкіри, крім шкіри схильної до акне.

Призначення

  • Мінімізує видимість дрібних недоліків і тонких зморшок;
  • Надає природний, сяючий, рівний колір обличчя;
  • Захищає від ультрафіолету та екранного світла;
  • Містить активні антивікові інгредієнти.

Активні інгредієнти
Олія ши, олія абіссінії омега, гіалуронова кислота, екстракт кактуса, вітамін Е, комплекс Rayshild-Gold.

Рекомендації до застосування
Очистіть обличчя і нанесіть відповідний денний догляд під тональну основу для сяйва.
Нанесіть тональну основу під макіяж пензликом для макіяжу невеликими круговими рухами, починаючи з великих ділянок поверхні, таких як лоб або щоки, завершальними рухами нанесіть на шию, вуха та лінію росту волосся.
Для особливо природного денного макіяжу використовуйте тональну основу в чистому вигляді як коректор. Змішайте її з легким денним засобом або ампулою для обличчя та шиї, тримаючи в руці, щоб змоделювати покриття.

Склад:
Aqua (Water), Ci 77891 Titanium Dioxide, Diheptyl Succinate, Pentylene Glycol, Capryloyl Glycerin/sebacic Acid Copolymer, Squalane, Olive Oil Decyl Esters, Polyglyceryl-6 Stearate, Propanediol, Cetyl Alcohol, Sodium Stearoyl Glutamate, Ci 77492 - Iron Oxides, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Stearate, Bisabolol, Glycerin, Crambe Abyssinica Seed Oil, Polyglyceryl-6 Behenate, Squalene, Xanthan Gum, Parfum (Fragrance), Ci 77499 - Iron Oxides, Ci 77491 - Iron Oxides, Citric Acid, Opuntia Ficus-indica Stem Extract, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Beta-carotene, Xanthophylls, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract (01/D40).

Екологічна упаковка з пробкою замість пластика.

Тональна основа для обличчя Dr.Belter Radiance Foundation
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.