Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПОДАРУНКОВИЙ НАБІР ДЛЯ ТІЛА BODY HOLIDAY BEAUTY, В КОРОБЦІ MARIE FRESH COSMETICS BODY HOLIDAY BEAUTY SET (SH/GEL/250ML + SCR/300ML + B/CR/250ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Marie Fresh Cosmetics
Тип продукту: Набір
Виробник: ТОВ "Мари Фреш Косметикс"
Вік: від 18
Класифікація:
  • Натуральна
  • Мідл-маркет
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пілінг
  • Ліфтинг
  • Відлущування
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Подарунковий набір для тіла Body Holiday Beauty, в коробці Marie Fresh Cosmetics Body Holiday Beauty Set (sh/gel/250ml + scr/300ml + b/cr/250ml) фото
ОПИС

Подарунковий набір для тіла Body Holiday Beauty, в коробці Marie Fresh Cosmetics Body Holiday Beauty Set (sh/gel/250ml + scr/300ml + b/cr/250ml)

Подаруйте близьким час для догляду та приємних вечорів разом з Body Holiday Beauty Set! Нехай цей чарівний період новорічних свят буде особливим для них. У наборі засоби для тіла з серії Must have — гель для душу, скраб та крем для тіла. Неймовірні аромати засобів дозволять зануритися у світ спокою та краси. Body Holiday Beauty Set — це ідеальний подарунок для близьких, справжня відпустка для тіла тут і зараз. Він подарує skin and mind relax, естетичну та ароматичну насолоду кожній дівчині. Набір упакований в яскраву червону коробку та доповнений новорічною листівкою. 

До складу набору входить:

1. Гель для душу Must have Marie Fresh Cosmetics Shower Gel Deep Moisturizing Series, 250 мл.
Гель для душу Must have делікатно очищає шкіру завдяки комплексу натуральних поверхнево-активних речовин, одержаних з оливкової та кокосової олії. Екстракт шкірки рамбутану забезпечує помітне зволоження та гладкість, зміцнює роговий шар та захищає шкіру від зневоднення. Комплекс природних пребіотиків інуліну та фруктози захищає мікрофлору шкіри та надає кондиціонуючий ефект. Шкіра стає зволоженою, підтягнутою та еластичною.

2. Крем для тіла Must have Marie Fresh Deep Moisturizing Series Body Cream, 250 мл.
Крем для тіла інтенсивно живить та пом'якшує шкіру протягом 48 годин. Комплекс природних зволожувачів: серин, трегалоза, сечовина, гіалуронова кислота, альгінат та пулулан забезпечує багаторівневе зволоження та ліфтинг. Екстракт шкірки рамбутану зміцнює роговий шар та захищає шкіру від зневоднення. Шкіра стає зволоженою, підтягнутою та еластичною.

3. Скраб для тіла Must have Marie Fresh Cosmetics Body Scrub, 300 мл.
Скраб делікатно полірує та зволожує шкіру. Натуральні полірувальні компоненти перліту та рисової пудри завдяки спеціальній обробці мають заокруглені краї, що дозволяє очищати шкіру, не ушкоджуючи її. Він створений на основі оливкової олії та комплексу природних зволожувачів PatcH2O, що містять гіалуронову кислоту, трегалозу, сечовину та пулулан. Комплекс забезпечує багаторівневе зволоження та ліфтинг. Шкіра стає зволоженою, підтягнутою та еластичною.

4. Коробка: 255х200х127.

Подарунковий набір для тіла Body Holiday Beauty, в коробці Marie Fresh Cosmetics Body Holiday Beauty Set (sh/gel/250ml + scr/300ml + b/cr/250ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.