Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПАРФУМОВАНЕ КРЕМ-МИЛО З ПАНТЕНОЛОМ, СКВАЛАНОМ, ВІТАМІНОМ Е, А, БЕТАЇНОМ "HYPNOTIC TOUCH" DOTT CREAM-SOAP HYPNOTIC TOUCH

Час застосування: Універсальний
Бренд: dott
Тип продукту: Крем-мило
Виробник: dott
Вік: від 18
Класифікація: Доглядова
Зона застосування: Руки
Призначення товару:
  • Ароматизація
  • Відновлення
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Парфумоване крем-мило з пантенолом, скваланом, вітаміном Е, А, бетаїном
ОПИС

Парфумоване крем-мило з пантенолом, скваланом, вітаміном Е, А, бетаїном "Hypnotic Touch" Dott Cream-Soap Hypnotic Touch

Приємна ніжна текстура крем-мила Hypnotic Touch не лише гарно очищує та має витончений ніжно-пудровий запах, але й бездоганно доглядає за руками. Пантенол, сквалан, вітаміни Е та А, бетаїн ефективно зволожують, відновлюють природний бар'єр шкіри та захищають від негативного впливу довкілля. Форма випуску – флакон з дозатором об'ємом 350 мл.

Призначення
Парфумоване крем-мило має м'яку текстуру, яка гарно піниться, не сушить шкіру та легко змивається. При цьому на руках залишається приємний шлейф витончених парфумів.

Властивості
Запах огортає ніжною вуаллю композиції розкішного букета білих квітів, лілії, жасмину, чайної троянди та туберози. У серці аромату розкривається тонка нота кокоса та абрикосу. База завершується акордом ванілі, мигдалю та сандалу, а мускус тільки підтримує цей неперевершений ансамбль.

Застосування
Невелику кількість мила нанести на шкіру, спінити й ретельно змити водою. За потреби процедуру можна повторити. Підходить для щоденного застосування.

Склад:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Lauryl Glucoside, Sodium Chloride, Betaine, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Retinyl Palmitate, Squalane, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Lactate, Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside, Styrene/Acrylates Copolymer, Parfum, Benzoic Acid, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Citric Acid, Disodium EDTA, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Sodium Benzoate, CI 14720.

Парфумоване крем-мило з пантенолом, скваланом, вітаміном Е, А, бетаїном "Hypnotic Touch" Dott Cream-Soap Hypnotic Touch
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.