Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПАРФУМОВАНЕ КРЕМ-МИЛО З ПАНТЕНОЛОМ, СКВАЛАНОМ, ВІТАМІНОМ Е, А, БЕТАЇНОМ "MYSTIC TOUCH" DOTT CREAM-SOAP MYSTIC TOUCH

Час застосування: Універсальний
Бренд: dott
Тип продукту: Крем-мило
Виробник: dott
Вік: від 18
Класифікація: Доглядова
Зона застосування: Руки
Призначення товару:
  • Ароматизація
  • Відновлення
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Парфумоване крем-мило з пантенолом, скваланом, вітаміном Е, А, бетаїном
ОПИС

Парфумоване крем-мило з пантенолом, скваланом, вітаміном Е, А, бетаїном "Mystic Touch" Dott Cream-Soap Mystic Touch

Крем-мило Mystic Touch з приємною ніжною текстурою срібно-сірого кольору добре очищує, бездоганно доглядає за руками, має пряний і теплий східний аромат. Серед активних компонентів пантенол, сквалан, вітаміни Е та А, бетаїн, які ефективно зволожують, відновлюють природний бар'єр шкіри та захищають епідерміс від негативного впливу довкілля. Форма випуску – флакон з дозатором об'ємом 350 мл.

Призначення
Парфумоване крем-мило має м'яку текстуру, що гарно піниться, не сушить шкіру та легко змивається. При цьому на руках залишається приємний шлейф витончених парфумів.

Властивості
М'який східний аромат одразу відкривається пряними та ароматними нотами. Розкривається розкішним букетом з листя та квіток тютюну, а також бобів тонка. База завершується акордом сухих фруктів, збагаченим деревним соком, какао та ваніллю.

Застосування
Невелику кількість мила нанести на шкіру, спінити і ретельно змити водою. За потреби процедуру можна повторити. Підходить для щоденного застосування.

Склад:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Lauryl Glucoside, Sodium Chloride, Betaine, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Retinyl Palmitate, Squalane, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Lactate, Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside, Styrene/Acrylates Copolymer, Parfum, Benzoic Acid, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Citric Acid, Disodium EDTA, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Sodium Benzoate, Glycerin, PVP, Cellulose, Phenoxyethanol, CI 77266.

Парфумоване крем-мило з пантенолом, скваланом, вітаміном Е, А, бетаїном "Mystic Touch" Dott Cream-Soap Mystic Touch
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.