Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ТІЛОМ "ЖАСМИН, ЕВКАЛІПТ ТА ПЕРСИКОВА ТРОЯНДА" BAYLIS&HARDING THE FUZZY DUCK COTSWOLD SPA LUXURY BODY CARE GIFT SET (B/LOT/200ML + SCR/250G + BRUSH/1PC)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Baylis & Harding
Тип продукту: Набір
Виробник: Baylis & Harding
Вік: від 18
Класифікація: Мідл-маркет
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Відлущування
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Великобританія
Країна реєстрації: Великобританія
Набір для догляду за тілом
ОПИС

Набір для догляду за тілом "Жасмин, евкаліпт та персикова троянда" Baylis&Harding The Fuzzy Duck Cotswold Spa Luxury Body Care Gift Set (b/lot/200ml + scr/250g + brush/1pc)

Набір Luxury Body Care Set від Baylis & Harding пропонує розкішний догляд для вашого тіла. Кожен продукт лінійки The Fuzzy Duck збагачений вишуканими інгредієнтами для інтенсивного зволоження шкіри. Унікальний аромат забезпечує чудове відчуття релаксації під час використання. Цей набір стане ідеальним подарунком для тих, хто цінує якість та елегантність.

До складу набору входить:

1. Лосьйон для тіла Baylis & Harding Body Lotion, 200 мл.
Лосьйон для тіла The Fuzzy Duck Cotswold Spa Calm забезпечує відчуття комфорту та позбавляє від стягнутості та лущення шкіри. Він не тільки глибоко зволожує епідерміс, але й живить його, сприяючи швидкому загоєнню дрібних ушкоджень та заспокоюючи подразнення. Лосьйон також піклується про гладкість шкіри, делікатно пом'якшуючи грубі ділянки та борючись із шорсткістю. Його ароматизована формула з жасмином та евкаліптом відмінно розслаблює та освіжає.
Застосування:
Нанесіть на тіло після сауни, душу або прийняття ванни.

2. Скраб для тіла Baylis & Harding Exfoliating Body Scrub, 250 гр.
Скраб для тіла The Fuzzy Duck Cotswold Spa Indulge допомагає видалити відмерлі клітини шкіри, забезпечуючи її гладкість та свіжість. Він стимулює кровообіг, покращує тонус та пружність шкіри. Регулярне використання скрабу сприяє глибокому зволоженню. Така процедура готує шкіру до нанесення інших засобів догляду (наприклад, лосьйону), забезпечуючи їх краще вбирання. Унікальний аромат персикової троянди розслаблює та підбадьорює одночасно.
Застосування:
Масажними рухами нанести на вологу розігріту шкіру проблемних місць, залишити на 5-10 хв, змити водою.

3. Щітка для тіла Baylis & Harding Body, 1 шт.
Щітка для тіла Baylis & Harding допомагає видаляти відмерлі клітини з поверхні шкіри, стимулюючи при цьому кровообіг і лімфодренаж. Може використовуватись у комплексі зі скрабом, що подвоїть ефект процедури. Щітка допомагає розслабитись масажуючи тіло під час прийому ванни або душу. Регулярні процедури догляду з цим аксесуаром можуть покращити тонус та еластичність шкіри.
Застосування:
Використовувати щітку до прийняття душу на суху шкіру. Масажувати інтенсивно, з невеликим тиском, від низу до верху по лініях лімфовідтоку. Почніть з ніг, круговими і прямими рухами від низу до верху масажуйте стегна і сідниці, в ділянці живота і грудей послабте тиск. Спину розтирайте прямими рухами, від попереку до лопаток. Довше й інтенсивніше розтирайте проблемні зони. Після сухого масажу необхідно прийняти контрастний душ, щоб змити частинки епідермісу й охолодити шкіру. Тривалість масажу 10-15 хвилин, час збільшувати поступово. Рекомендуємо проводити процедуру 3-4 рази на тиждень. Якщо після масажу з'явилося відчуття печіння та/або червоні плями на шкірі, під час наступної процедури необхідно зменшити силу тиску і скоротити час впливу.

Набір для догляду за тілом "Жасмин, евкаліпт та персикова троянда" Baylis&Harding The Fuzzy Duck Cotswold Spa Luxury Body Care Gift Set (b/lot/200ml + scr/250g + brush/1pc)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.