Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АКТИВУЮЧА СИРОВАТКА-ЛІФТИНГ БІВАЙН ЕЛІКСИР ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ПРУЖНОСТІ APIVITA BEEVINE ELIXIR FIRMING ACTIVATING LIFT SERUM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Apivita
Тип продукту: Сироватка
Виробник: Apivita
Вік: 40+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Натуральна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Антивіковий
  • Зміна овалу обличчя
  • Відновлення
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
Країна виробництва: Греція
Країна реєстрації: Греція
Активуюча сироватка-ліфтинг БІВАЙН ЕЛІКСИР для підвищення пружності Apivita Beevine Elixir Firming Activating Lift Serum фото
ОПИС

Активуюча сироватка-ліфтинг БІВАЙН ЕЛІКСИР для підвищення пружності Apivita Beevine Elixir Firming Activating Lift Serum

Активуюча сироватка-ліфтинг з дихаючою легкою текстурою, працює на основі нової запатентованої технології: комплексу Прополіфт, який містить високу концентрацію прополісу та поліфенолів винограду, а також збагачений рослинним колагеном. Як наслідок, засіб відновлює баланс колагену зрілої шкіри та забезпечує інтенсивну дію проти старіння. На 91% складається з інгредієнтів натурального походження. APIVITA розробила унікальну ефективну формулу, яка не лише коригує ознаки старіння, а й повторно активує "білки молодості" шкіри. Шкіра стає гладкою, м'якою, підтягнутою, доглянутою, бархатистою та сяючою. Випускається у флаконі, об'єм 30 мл.

Призначення
Зменшує зморшки. Підвищує еластичність. Забезпечує ефект ліфтингу, освітлює. Допомогає шкірі виглядати більш гладкою, пружною та помітно сяючою. 

Активні компоненти
Прополіс, поліфеноли винограду та рослинний колаген заповнюють зморшки, надають обличчю більш оновлений та підтягнутий контур.
Гіалуронова кислота глибоко зволожує та відновлює пружність. 
Ніацинамід освітлює тон шкіри. 
Вода у формулі замінена настоєм дикої троянди

Рекомендація до застосування
Наносити вранці та ввечері на очищену шкіру обличчя та шию кінчиками пальців перед використанням крему APIVITA BEEVINE ELIXIR. Уникайте області навколо очей.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Propanediol, Niacinamide, Aqua/Water/Eau, C9-12 Alkane, Squalane, Sorbitol, Sucrose Polystearate, Glycerin, Panthenol, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Propolis Extract, Rosa Canina Fruit Extract, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Vitis Vinifera (Grape) Leaf Extract, Crithmum Maritimum Extract, Bacillus Ferment, Helianthus Annuus (Sunfl ower) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunfl ower) Seed Oil, Hydrolyzed Vegetable Protein, Hydroxyacetophenone, Tocopheryl Acetate, Coco-Caprylate/Caprate, Tocopherol, Polyacrylate Crosspolymer-6, Cetyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Palmitic Acid, Sodium Hydroxide, Bisabolol, Citronellyl Methylcrotonate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Sodium Benzoate, Lecithin, Sodium Phytate, Parfum/Fragrance.

Дерматологічно перевірено. Не комедогенно.

Активуюча сироватка-ліфтинг БІВАЙН ЕЛІКСИР для підвищення пружності Apivita Beevine Elixir Firming Activating Lift Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.