Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ-ЛІФТИНГ БІВАЙН ЕЛІКСИР ДЛЯ БОРОТЬБИ ЗІ ЗМОРШКАМИ НАВКОЛО ОЧЕЙ ТА ГУБ APIVITA BEEVINE ELIXIR WRINKLE LIFT EYE & LIP CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Apivita
Тип продукту: Крем
Виробник: Apivita
Вік: 40+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Натуральна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Губи
  • Контур очей
Призначення товару:
  • Антивіковий
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Від набряків і темних кіл
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
Країна виробництва: Греція
Країна реєстрації: Греція
Крем-ліфтинг БІВАЙН ЕЛІКСИР для боротьби зі зморшками навколо очей та губ Apivita Beevine Elixir Wrinkle Lift Eye & Lip Cream фото
ОПИС

Крем-ліфтинг БІВАЙН ЕЛІКСИР для боротьби зі зморшками навколо очей та губ Apivita Beevine Elixir Wrinkle Lift Eye & Lip Cream

Надзвичайно поживний крем для очей і губ значно заспокоює та зміцнює делікатну зону навколо очей і губ. Він працює на основі нової запатентованої технології - комплексу Прополіфт, який містить високу концентрацію прополісу та поліфенолів винограду та збагачений рослинним колагеном. Має приємну текстуру і швидко вбирається, насичуючи шкіру вітамінами, вологою та корисними поживними речовинами. На 96% складається з інгредієнтів натурального походження. Випускається у тюбику, об'єм 15 мл.

Призначення
Заповнює зморшки та піднімає повіки. Зволожує та надає яскравішого вигляду. Зменшує появу темних кіл і набряків. Забезпечує ефект ліфтингу.

Активні компоненти
Прополіс, поліфеноли винограду та рослинний колаген заповнюють зморшки, надають обличчю більш оновлений та підтягнутий контур.
Гіалуронова кислота глибоко зволожує та відновлює пружність. 
Морські біотехнології та ягоди годжі зменшують темні кола під очима та набряклість.
Вода у формулі замінена настоєм дикої троянди

Рекомендація до застосування
Вдень і ввечері акуратно нанесіть невелику кількість засобу на очищену шкіру навколо очей і області губ. Для ще кращих результатів нанесіть після сироватки для очей APIVITA 5-Αction. Тільки для зовнішнього застосування.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Glycerin, Aqua/Water/Eau, Glyceryl Stearate, C10-18 Triglycerides, Squalane, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Triolein, C9-12 Alkane, Candelilla/Jojoba/Rice Bran Polyglyceryl-3 Esters, Magnesium Aluminum Silicate, Pentylene Glycol, Cetyl Palmitate, Silica, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Propolis Extract, Magnolia Offi cinalis Bark Extract, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Lycium Barbarum Fruit Extract, Rosa Canina Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Leaf Extract,, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Hydrolyzed Vegetable Protein, Helianthus Annuus (Sunfl ower) Seed Oil, Cera Alba/Beeswax/ Cire d'abeille, Vegetable Oil/ Huile végétale, Helianthus Annuus (Sunfl ower) Seed Oil, PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol, Sodium Stearoyl Lactylate, Propanediol, Sorbitan Olivate, Sorbitan Palmitate, Hydroxyacetophenone, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Aminobutyric Acid, Arginine, Sodium Gluconate, Citronellyl Methylcrotonate, Coco-Caprylate/Caprate, Palmitic Acid, Tocopherol, Sodium Benzoate, Sodium Hyaluronate, Bacillus Ferment, Glyceryl Caprylate, Lecithin, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Phytate.

Крем-ліфтинг БІВАЙН ЕЛІКСИР для боротьби зі зморшками навколо очей та губ Apivita Beevine Elixir Wrinkle Lift Eye & Lip Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.