Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗУБНА ПАСТА З ХЛОРГЕКСИДИНОМ 0,09% CURAPROX TOOTHPASTE PERIO PLUS CHX 0,09

Час застосування: Універсальний
Бренд: Curaprox
Тип продукту: Зубна паста
Виробник: Curaden International AG
Вік: від 18
Класифікація: Професійна
Зона застосування: Порожнина рота
Призначення товару:
  • При пародонтиті
  • Для очищення
  • Профілактика карієсу
  • Кровоточивість ясен
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: Швейцарія
Країна реєстрації: Швейцарія
Зубна паста з хлоргексидином 0,09% Curaprox Toothpaste Perio Plus CHX 0,09 фото
ОПИС

Зубна паста з хлоргексидином 0,09% Curaprox Toothpaste Perio Plus CHX 0,09

Використовуючи засоби з хлоргексидином, обирайте цю зубну пасту, щоб мінімізувати потенційні побічні ефекти. Зубна паста з хлоргексидином 0,09% особливо підходить пацієнтам із захворюваннями тканин пародонта. Вона не містить сульфату лаурет-натрію (SLS), що забезпечує успіх лікування CHX. Водночас вона сприяє успіху лікування за допомогою власних активних інгредієнтів. Особливо підходить пацієнтам із захворюваннями тканин пародонта. Об'єм 10 мл та 75 мл. 

Гіалуронова кислота особливо корисна для загоєння ран: гіалуронова кислота зволожує верхні шари тканин, допомагаючи їм рости і оновлюватися, знижуючи ризик ускладнень і прискорюючи процес загоєння. Це пояснюється тим, що гіалуронова кислота полегшує міграцію і проліферацію клітин, сприяє утворенню грануляційної тканини, бореться з запальними процесами і прискорюється повторна епітелізація.

Рекомендується використовувати разам з ополіскувачами Perio Plus протягом 1-го місяця, продовжити застосування за рекомендацією лікаря.

Призначення
Очищає, сприяє зміцненню емалі та покращенню здоров'я ясен. Запобігає кровоточивості ясен та виникненню карієсу та багатьох інших захворювань ротової порожнини.

Рекомендація до застосування
Застосовувати двічі на день вранці і ввечері після прийому їжі, не більше 1 місяця. 
Рекомендується комбіноване використання з дуже м'якою зубною щіткою Curaprox, а також утриматися від куріння і споживання фарбувальних речовин (чай, кава) протягом 1 години після застосування пасти.

Увага: Не ковтати! Зберігати в місцях, недоступних для дітей, в прохолодному сухому місці. Особливі рекомендації щодо утилізації.

Склад:
Вода, гліцерин, ксиліт, глюконат натрію, кантан гум, ароматизатор, CI 77891, кокамідопропіл бетаїн, сульфат натрію, гіалуронат натрію, дихлорбензолхлорид, гідрохлорид натрію, хлористий натрій, феноксіетанол, VP/VA сополімер, фтористий натрій (230 ппм), сукралоза, динатрію фосфат, фосфат натрію, лимонна кислота, екстракт фруктів цитрусових Амара (Цитрокс®), натрій-бензоат, полилизин.

Зубна паста з хлоргексидином 0,09% Curaprox Toothpaste Perio Plus CHX 0,09
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.