Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР ЗАСОБІВ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ ПРОТИ ХРОНІЧНОГО ВИПАДАННЯ ВОЛОССЯ PHYTO PHYTOCYANE MEN ANTI-HAIR LOSS TREATMENT SET (AMP/12*3,5ML + SHMP/100ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Phyto
Тип продукту: Набір
Тип волосся:
  • Для всіх типів
  • Ослаблені
Виробник: Phyto
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Шкіра голови
Призначення товару:
  • Для стимуляції росту
  • Для зміцнення волосся
  • Від випадіння волосся
  • Очищення
Для кого: Чоловіку
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Набір засобів для чоловіків проти хронічного випадання волосся Phyto Phytocyane Men Anti-Hair Loss Treatment Set (amp/12*3,5ml + shmp/100ml) фото
ОПИС

Набір засобів для чоловіків проти хронічного випадання волосся Phyto Phytocyane Men Anti-Hair Loss Treatment Set (amp/12*3,5ml + shmp/100ml)

Фітоцин для чоловіків діє на причину виникнення серйозної алопеції у чоловіків, зміцнює коріння, перешкоджає стоншенню, сприяє зростанню, продовжує життя кожної волосинки. Ефективність лікування залежить від рівня занедбаності проблеми.

До складу набору проти випадіння волосся у чоловіків входять:

1. Шампунь проти випадіння волосся у чоловіків Phyto Phytocyane MEN, 100 мл.
Ідеальний шампунь для підготовки шкіри голови до нанесення засобу проти випадіння волосся. Делікатно очищує, зміцнює волосся та надає йому життєвих сил. Екстракт розмарину сприяє захисту шкіри голови. Шампунь містить екстракт шиїтаке, відомий своїми зміцнювальними властивостями. 81% інгредієнтів натурального походження. Через високий вміст інгредієнтів натурального походження можливе варіювання кольору, що не впливає на ефективність шампуню. 
Спосіб застосування: 
Невелику кількість шампуню нанести масажними рухами на вологу шкіру голови, залишити на 2 хвилини, змити водою. У разі попадання в очі ретельно промити водою.

2. Засіб для чоловіків проти хронічного випадання волосся Phyto Phytocyane Men Anti-Hair Loss Treatment, 12 шт*3,5 мл.
Використовується проти хронічної алопеції чоловіків, при видимих ознаках тривалого випадання (понад 6 місяців), що прогресує з часом. Локалізація: віскі, лінія росту, що відступає, верхівка голови. Застосовується для будь-якого типу волосся. 
Спосіб застосування:
Відкрийте флакон та встановіть аплікатор. Після миття волосся нанести вміст ампули на шкіру голови по проділах. Злегка помасажувати. Не змивати.
Інтенсивний курс:
3 ампули на тиждень протягом місяця.
1 курс = 3 місяці = 3 упаковки.
Використовується інтенсивним курсом у разі випадання волосся або протягом усього року з метою профілактики, а також у програмі косметичного догляду за волоссям.
 

Набір засобів для чоловіків проти хронічного випадання волосся Phyto Phytocyane Men Anti-Hair Loss Treatment Set (amp/12*3,5ml + shmp/100ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.