Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР ЗАСОБІВ ПРОТИ ВИПАДІННЯ ВОЛОССЯ У ЖІНОК PHYTO PHYTOCYANE REACTIONAL HAIR LOSS TREATMENT FOR WOMEN SET (AMP/12*5ML + SHMP/100ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Phyto
Тип продукту: Набір
Тип волосся:
  • Для всіх типів
  • Ослаблені
Виробник: Phyto
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
Призначення товару:
  • Для зміцнення волосся
  • Від випадіння волосся
  • Для об'єму
  • Для блиску
  • Очищення
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Набір засобів проти випадіння волосся у жінок Phyto Phytocyane Reactional Hair Loss Treatment For Women Set (amp/12*5ml + shmp/100ml) фото
ОПИС

Набір засобів проти випадіння волосся у жінок Phyto Phytocyane Reactional Hair Loss Treatment For Women Set (amp/12*5ml + shmp/100ml)

Засоби Фітоціан відновлюють щільність волосся, надають блиску локонам, збагачують вітамінами, запобігають витонченню і випадіння, віддаляють появу сивого волосся, посилюють стійкість до руйнівних факторів.

До складу набору проти випадіння волосся у жінок входять:

1. Шампунь проти випадіння волосся у жінок Phyto Phytocyane, 100 мл.
Ідеальний шампунь для підготовки шкіри голови до нанесення засобу проти випадіння волосся. Надає волоссю життєвих сил та об’єму. Екстракт розмарину сприяє захисту шкіри голови. Шампунь містить екстракт гінкго білоба, відомий своїми ревіталізуючими властивостями. 81% інгредієнтів натурального походження. Через високий вміст інгредієнтів натурального походження можливе варіювання кольору, що не впливає на ефективність шампуню. 
Спосіб застосування:
Невелику кількість шампуню нанести масажними рухами на вологу шкіру голови, залишити на 2 хвилини, змити водою. У разі попадання в очі ретельно промити водою.

2. Засіб проти випадіння волосся у жінок Phyto Phytocyane Reactional Hair Loss Treatment For Women, 12 шт*5 мл.
Концентрований засіб складається з 96% інгредієнтів натурального походження. Застосовується проти випадання волосся, яке виникло в результаті: стресу, дієти, після вагітності, зміна сезонів. Підходить для всіх типів ослабленого волосся.
Спосіб застосування:
Відкрийте ампулу та встановіть аплікатор. Після миття волосся нанести вміст ампули на шкіру голови по проділам. Злегка помасажувати. Не змивати. Укласти волосся.
Інтенсивний курс:
3 ампули на тиждень протягом місяця, потім 1 ампула на тиждень протягом 2 місяців.
1 курс = 3 місяці = 2 упаковки.
Використовується інтенсивним курсом у разі випадання волосся або протягом усього року з метою профілактики, а також у програмі косметичного догляду за волоссям.
 

Набір засобів проти випадіння волосся у жінок Phyto Phytocyane Reactional Hair Loss Treatment For Women Set (amp/12*5ml + shmp/100ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.