Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КЛАРІАЛЬ НІЧНИЙ ПІЛІНГ SVR CLAIRIAL NIGHT PEEL PEELING

Час застосування: Ніч
Бренд: SVR
Тип продукту: Пілінг
Виробник: Laboratoires SVR
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Пілінг
  • Відновлення
  • Від пігментних плям
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Шкіра з гіперпігментацією
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Кларіаль нічний пілінг SVR Clairial Night Peel Peeling фото
ОПИС

Кларіаль нічний пілінг SVR Clairial Night Peel Peeling

Роки йдуть, пігментні плями з'являються та осідають. Ми всі хочемо повернути здоровий колір обличчя, тому треба діяти! Кларіаль Нічний пілінг -  це засіб, який зменшує і запобігає появі пігментних плям в домашніх умовах. З першої ночі шкіра стає чистішою та сяючою. Ніч за ніччю плями менш помітні, шкіра більш однорідна та сяюча. Професійний пензлик-аплікатор пілінгу забезпечує рівномірне та точне нанесення. Підходить для всіх типів чутливої шкіри, а також для всіх типів пігментних плям, пов’язаних зі старінням шкіри, недосконалостями, та впливом сонця. Зона застосування: обличчя. Випускається обсягом 50 мл.

Призначення
Зменшує виразність пігментації, відновлює рівномірний тон і сяяння. 

Властивості
Ніжний коригуючий нічний пілінг поєднує в собі м’якість і кератолітичну дію. Основна формула поєднана з ферментом папаї, який завдяки кератолітичній дії на поверхні зменшує плями. Рослинний ензим покращує поверхню шкіри, відновлюючи рівномірний тон і сяяння. Заспокійлива формула прискорює відновлення епідермісу, завдяки чому шкіра виглядає відпочилою, як після гарного сну. 

Активні компоненти
Депігментуючий комплекс: діє на кожному етапі виробництва меланіну, зменшуючи всі типи плям.
Фермент папаї: ніжно відлущує та прискорює депігментацію.
Ніацинамід + ферменти дріжджів : підвищують здатність до відновлення шкірного бар'єру.

Результат

  • 20% від інтенсивності плям за 14 ночей;
  • 35% сяйва кольору обличчя;
  • 22% гладкої текстури шкіри.

Самооцінювання  32 добровольців протягом 14 днів у щоденному застосуванні.

Рекомендації до застосування
Перед використанням прокрутити пензлик-аплікатор. Наносити тонким шаром ввечері на все обличчя. Далі розподілити засіб поплескуючими рухами пальців до повного поглинання. Після нанесення не закривати кремом. Уникати контакту зі шкірою навколо очей. У випадку потрапляння до очей ретельно промити водою.
У випадку появи неприємних відчуттів збільшувати інтервал у використанні.   
Уникайте перебування на сонці. У разі перебування на сонці захистіть свою шкіру з-за допомогою сонцезахисного крему з дуже високим фактором захисту SPF50+.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Dicaprylyl Ether, Glycerin, Isononyl Isononanoate, Niacinamide, Squalane, Behenyl Alcohol, Diglycerin, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Propanediol, Steareth-2, Steareth-21, Algin, Bentonite, Carbomer, Ethylhexyl Ferulate, Papain, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Plankton Extract, Yeast Ferment Extract, Diacetyl Boldine, Tocopherol, Undecylenoyl Phenylalanine, 1,2-hexanediol, Caprylic/capric Triglyceride, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Glyceryl Stearate, Hydroxyethyl Acrylate/sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Jojoba Esters, Peg-100 Stearate, Pentylene Glycol, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Xanthan Gum, Fragrance.

Доведено ефективність на чутливій шкірі.

Кларіаль нічний пілінг SVR Clairial Night Peel Peeling
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.