Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ШАМПУНЬ ПРОТИ ЛУПИ З ОРГАНІЧНОЮ КАВОЮ DR.ORGANIC COFFEE ANTI DANDRUFF SHAMPOO

Час застосування: Універсальний
Бренд: Dr.Organic
Тип продукту: Шампунь
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: Dr.Organic
Вік: від 18
Класифікація:
  • Мідл-маркет
  • Органічна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Від подразнення шкіри
  • Очищення
  • Від лупи
  • Проти свербежу
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Подразнена
  • Суха
Країна виробництва: Великобританія
Країна реєстрації: Великобританія
Шампунь проти лупи з органічною кавою Dr.Organic Coffee Anti Dandruff Shampoo фото
ОПИС

Шампунь проти лупи з органічною кавою Dr.Organic Coffee Anti Dandruff Shampoo

Унікальний шампунь з органічними кавовими зернами проти лупи — це ідеальний спосіб ніжно та ефективно очистити шкіру голови, насолодитись інтенсивними ароматами кави, пачулі та кедра, мати здорове та відновлене волосся без лущення. Органічний продукт упакований у пластикову ємкість HDPE, яка повністю переробляється, з поліпропіленовою кришкою. Підходить для веганів. Об'єм 200 мл.

Призначення
Очищує та перешкоджає розмноженню грибка і появі лупи. Забезпечує спрямовану дію на запобігання сухості та подразнення шкіри голови, ефективно прибирає лусочки, зменшує свербіж шкіри голови. 

Застосування
Нанести на вологе волосся, помасажувати, змити великою кількістю теплої води. За необхідності процедуру повторити.  Для досягнення найкращих результатів рекомендовано використання Dr.Organic Кондиціонеру з кавовими зернами проти лупи.

Склад:
Aloe barbadensis leaf juice powder, Aqua, Sodium C14-16 olefin sulfonate, Cocamidopropyl betaine, Sodium lauroyl methyl isethionate, Glycerin, Sodium chloride, Caprylyl/capryl glucoside, COFFEA CANEPHORA SEED EXTRACT (KEY EXTRACT: Coffee Extract), Piroctone olamine, Zinc PCA, Caffeine, Paullinia cupana (Guarana) seed extract, Piper nigrum (Black pepper) fruit extract, Urtica dioica (Nettle) extract, Zingiber officinale (Ginger) extract, Sodium cocoamphoacetate, Hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride, Parfum, Trisodium ethylenediamine disuccinate, Citric acid, Benzyl alcohol, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Limonene, Linalool. organic.

Шампунь проти лупи з органічною кавою Dr.Organic Coffee Anti Dandruff Shampoo
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.