Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОЧИЩУВАЛЬНИЙ ГЕЛЬ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ З МАРОККАНСЬКОЮ АРГАНОВОЮ ОЛІЄЮ DR.ORGANIC MOROCCAN ARGAN OIL CREAMY FACE WASH

Час застосування: Універсальний
Бренд: Dr.Organic
Тип продукту: Гель
Виробник: Dr.Organic
Вік: від 18
Класифікація:
  • Мідл-маркет
  • Органічна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Нормальна
  • Суха
Країна виробництва: Великобританія
Країна реєстрації: Великобританія
Очищувальний гель для обличчя з марокканською аргановою олією Dr.Organic Moroccan Argan Oil Creamy Face Wash фото
ОПИС

Очищувальний гель для обличчя з марокканською аргановою олією Dr.Organic Moroccan Argan Oil Creamy Face Wash

Очищувальний гель містить цінну марокканську арганову олію, відому як «рідке золото», завдяки ідеальному вмісту у ній незамінних жирних кислот, природних антиоксидантів, вітаміну Е, поліфенолів, олеїнової та лінолевої кислот у комбінації з органічними ефірними оліями, цей біологічно активний засіб для вмивання глибоко очищує шкіру, забезпечує відчуття свіжості та чистоти шкіри, не пересушує шкіру, живить та регенерує її. Гель має оксамитово-кремовою консистенцією, допомагає підтримувати здоровий вигляд та забезпечує природний блиск. Рекомендован для нормальної та сухої шкіри обличчя. Органічний продукт упакований у пластикову тубу HDPE, яка повністю переробляється, з поліпропіленовою кришкою. Об'єм 150 мл.
 
Призначення
Очищає поверхню шкіри від омертвілих клітин та забруднень. 

Застосування
Делікатними масажними рухами наносити на злегка зволожену шкіру обличчя. Особливу увагу приділити шкірі в Т-зоні (лоб, ніс та підборіддя). Ретельно змити прохолодною водою, дбайливо висушити за допомогою чистого рушника.

Склад:
Aloe barbadensis leaf juice powder†, Sodium cocoyl isethionate, Stearic acid, Glycerin†, Cetearyl alcohol, Decyl glucoside, Aqua, Glycol distearate, Prunus amygdalus dulcis (Sweet Almond) oil, *ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL (KEY ACTIVE: Moroccan Argan Oil)†, Argania spinosa (Argan) extract, Hibiscus sabdariffa flower extract†, Kigelia africana fruit extract†, Adansonia digitata (Baobab) fruit extract†, Chondrus crispus powder, Hydroxyacetophenone, Salicylic acid, Glycol stearate, Maltodextrin, Citric acid, Sodium hydroxide, Parfum, Sodium phytate, Benzyl alcohol, Sorbic acid, Dehydroacetic acid, Limonene, Citronellol, Geraniol, Linalool, Citral. †organic.

Очищувальний гель для обличчя з марокканською аргановою олією Dr.Organic Moroccan Argan Oil Creamy Face Wash
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.