Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГЕЛЬ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ТА ТІЛА З МУЦИНОМ РАВЛИКА DR.ORGANIC SNAIL GEL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Dr.Organic
Тип продукту: Гель
Виробник: Dr.Organic
Вік: 25+
Класифікація:
  • Мідл-маркет
  • Органічна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Омолодження
  • Антивіковий
  • Живлення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Нормальна
  • Суха
Країна виробництва: Великобританія
Країна реєстрації: Великобританія
Гель для обличчя та тіла з муцином равлика Dr.Organic Snail Gel фото
ОПИС

Гель для обличчя та тіла з муцином равлика Dr.Organic Snail Gel

Косметична формула healthy ageing гелю містить унікальну речовину, ефективну проти старіння, секрет, який виробляє Helix Aspersa Muller – малий сірий равлик для швидкого відновлення власної раковини та шкіри. Муцин равлика містить унікальний баланс корисних косметичних компонентів, включаючи: протеїни, гліколеву кислоту, колаген, еластин, алантоїн, вітаміни та мінерали, у поєднанні з органічним алое віра та запатентованою Dr.Organic комбінацією біоактивних інгредієнтів, гель ефективно заспокоює, глибоко зволожує та освітлює шкіру. При виробництві продукту равликам шкоди не завдається, оскільки продукт містить лише їх секрет. Рекомендований для нормальної та сухої шкіри. Обсяг 50 мл.

Призначення
Зволоження, освітлення та заспокоєння, підтримки здорового старіння.

Активні компоненти
Helix Aspersa Muller муцик равлика містить унікальний баланс корисних косметичних компонентів, таких як протеїни, гліколеву кислоту, колаген, еластин, алантоїн, вітаміни та мінерали, ефективно видаляє надлишки жиру та забруднення, сприяє омолодженню шкіри, її глибокому зволоженню та регенерації.
Алое вера - натуральний екстракт, що складається з амінокислот, ферментів, вітамінів і мінералів, має заспокійливу, загоювальну, поживну та протизапальну дію.
Олія Litsea Cubeba (May Chang) – активні інгредієнти Litsea Cubeba допомагають відновлювати та регенерувати нові клітини шкіри. Захищає зрілу шкіру від пошкодження вільними радикалами, що допомагає зберегти молоде сяйво.

Застосування
Наносити невелику кількість гелю на очищену шкіру обличчя та шиї. 
Після вбирання гелю шкірою, для максимального ефекту рекомендовано використання зволожувального крему від Dr.Organic. 

Склад:
Aloe barbadensis leaf juice, Aqua, Snail secretion filtrate, Glycerin, Pyrus malus (Apple) fruit extract, Polyglyceryl-3 cocoate, Sodium hyaluronate, Ceratonia siliqua (Carob) seed extract, Litsea cubeba (May chang) oil, Cymbopogon schoeanthus (Lemongrass) oil, Citrus aurantifolia (Lime) oil, Carrageenen, Xanthan gum, Ethylhexylglycerin, Sodium phytate, Citric acid, Phenoxyethanol, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Citral, Limonene.

Гель для обличчя та тіла з муцином равлика Dr.Organic Snail Gel
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.