Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ТОНІК ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ З ОЛІЄЮ ТРОЯНДИ ОТТО DR.ORGANIC ROSE OTTO SKIN TONER

Час застосування: Універсальний
Бренд: Dr.Organic
Тип продукту: Тонік
Виробник: Dr.Organic
Вік: 40+
Класифікація:
  • Мідл-маркет
  • Органічна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Омолодження
  • Тонізація
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
Країна виробництва: Великобританія
Країна реєстрації: Великобританія
Тонік для обличчя з олією троянди Отто Dr.Organic Rose Otto Skin Toner фото
ОПИС

Тонік для обличчя з олією троянди Отто Dr.Organic Rose Otto Skin Toner

Тонік ефективно освіжає, інтенсивно тонізує, глибоко зволожує шкіру обличчя, сприяє її регенерації  та омолодженню,  надає шкірі помітно підтягнутого свіжого вигляду. Має в своєму складі чисті органічні ефірні олії троянди Отто у поєднанні із запатентованим комплексом біологічно активних, натуральних, органічних інгредієнтів, включаючи гамамеліс, а також комплекс незамінних амінокислот для природно оновленої та сяючої шкіри. Має приємний, екзотичний, квітковий, солодкий аромат. Має приємний квітковий аромат. Рекомендован для всіх типів зрілої шкіри. Об'єм 150 мл.

Призначення
М'яко очищає, освіжає, інтенсивно тонізує, глибоко зволожує шкіру обличчя.

Застосування
Вранці та ввечері за допомогою ватного диска невелику кількість тоніка нанести на шкіру обличчя та зони декольте, делікатними рухами протерти шкіру обличчя до повного очищення. 
Для досягнення найкращих результатів рекомендовано використання засобів серії для омолодження та відновлення шкіри з олією троянди Отто. 

Склад:
Aloe barbadensis leaf juice, Aqua, Hamamelis virginiana (Witch hazel) water, Glycerin, Rosa damascena (Rose otto) flower water, Polysorbate 20, Parfum, Pelargonium graveolens (Geranium) oil, Eugenia caryophyllus (Clove) flower oil, Rosa damascena (Rose otto) flower oil, Rosa damascena (Rose otto) flower extract, Calendula officinalis flower extract, Chamomilla recutita (Matricaria) flower extract, Passiflora incarnata (Passionflower) extract, Tilia cordata (Linden) flower extract, Sodium PCA, Sodium lactate, Panthenol, Arginine, Sodium ascorbyl phosphate, Serine, Valine, Aspartic acid, PCA, Trisodium ethylenediamine disuccinate, Glycine, Alanine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Citric acid, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Benzoic acid, Citronellol, Geraniol.

Тонік для обличчя з олією троянди Отто Dr.Organic Rose Otto Skin Toner
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.