Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ДЛЯ РУК ТА НІГТІВ З ОЛІЄЮ ТРОЯНДИ ОТТО DR.ORGANIC ROSE OTTO HAND & NAIL CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Dr.Organic
Тип продукту: Крем
Виробник: Dr.Organic
Вік: 40+
Класифікація:
  • Мідл-маркет
  • Органічна
Зона застосування:
  • Нігті
  • Руки
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Живлення
  • Від сухості і лущення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Суха
Країна виробництва: Великобританія
Країна реєстрації: Великобританія
Крем для рук та нігтів з олією троянди Отто Dr.Organic Rose Otto Hand & Nail Cream фото
ОПИС

Крем для рук та нігтів з олією троянди Отто Dr.Organic Rose Otto Hand & Nail Cream

Крем для рук і нігтів поєднує органічний екстракт троянди Отто, з ідеально збалансованим запатентованим комплексом біоактивних, натуральних і органічних інгредієнтів. Засіб добре вбирається шкірою, має приємний квітковий аромат. Органічний продукт упакований у пластикову тубу HDPE, яка повністю переробляється, з поліпропіленовою кришкою. Рекомендован для сухої, загрубілої шкіри рук. Об'єм 125 мл.

Призначення
Ефективно зволожує, підтримує природний баланс вологи в шкірі, омолоджує, регенерує, живить, забезпечує здоровий вигляд шкіри рук та стан нігтів. 

Застосування
Наносити за потребою необхідну кількість засобу на чисту шкіру. 

Склад:
Aloe barbadensis leaf juice, Aqua, Isocetyl palmitate, Caprylic/Capric triglyceride, Glycerin, Isopropyl palmitate, Ethylhexyl stearate, Polyglyceryl-3 methylglucose distearate, Olea europaea (Olive) oil unsaponifiables, Cetearyl alcohol, Pyrus malus (Apple) fruit extract, Butyrospermum parkii (Shea) butter, Theobroma cacao (Cocoa) seed butter, Mel (Honey) extract, Glyceryl caprylate, Tocopherol, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil, Pelargonium graveolens (Geranium) flower oil, Eugenia Caryophyllata (Clove) bud oil, Rosa Damascena (Rose otto) flower oil, Parfum, Rosa Damascena (Rose otto) flower extract, Passiflora incarnata (Passionflower) extract, Tilia europaea (Linden) flower extract, Calendula officinalis flower extract, Chamomilla (Matricaria) recutita flower extract, Sodium phytate, Citric Acid, Ascorbic acid, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Geraniol, Citronellol. 

Крем для рук та нігтів з олією троянди Отто Dr.Organic Rose Otto Hand & Nail Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.