Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СКРАБ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ З ОЛІЄЮ ТРОЯНДИ ОТТО DR.ORGANIC ROSE OTTO FACE SCRUB

Час застосування: Універсальний
Бренд: Dr.Organic
Тип продукту: Скраб
Виробник: Dr.Organic
Вік: 40+
Класифікація:
  • Мідл-маркет
  • Органічна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Омолодження
  • Відлущування
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
Країна виробництва: Великобританія
Країна реєстрації: Великобританія
Скраб для обличчя з олією троянди Отто Dr.Organic Rose Otto Face Scrub фото
ОПИС

Скраб для обличчя з олією троянди Отто Dr.Organic Rose Otto Face Scrub

Скраб активно відлущує ороговілі клітини, повертаючи абсолютне почуття комфорту та свіжості. Глибоко очищує шкіру, вирівнює шкірний рельєф та покращує тон. Все це завдяки біоактивному органічному екстракту троянди Отто у поєднанні з комбінацією біологічно активних, натуральних, органічних інгредієнтів, з натуральними мікрочастинками вулканічної лави, порошку кукурудзяних качанів та меленого насіння фруктів у складі. Має приємний, екзотичний, квітковий, солодкий аромат. Органічний продукт упакований у пластикову тубу HDPE 125 мл, яка повністю переробляється, з поліпропіленовою кришкою.

Призначення
Глибоко очищує, освіжає, чинить омолоджувальний ефект, відлущувальну ексфоліативну дію, видаляє забруднення та надлишок жиру, живить, зволожує та відновлює, надає шкірі сяючого  та підтягнутого вигляду.

Застосування
Один раз на тиждень наносити скраб на шкіру обличчя, круговими рухами делікатно втирати його в шкіру, змити теплою водою або зняти вологою косметичною серветкою. Для максимального ефекту після скрабування рекомендовано зволожити шкіру засобами Dr.Organic серії для омолодження та відновлення шкіри з олією троянди Отто. 

Склад:
Aloe barbadensis leaf juice, Aqua, Caprylic/capric triglyceride, Glycerin, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil, Pumice (Volcanic rock), Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate, Glyceryl stearate SE, Cera alba (Beeswax), Rosa canina (Rosehip) fruit oil, Rosa canina (Rosehip) flower water, Prunus armeniaca (Apricot) kernel oil, Prunus persica (Peach) seed powder, Rosa damascena (Rose otto) flower extract, Passiflora incarnata (Passionflower) extract, Tilia europaea (Linden) flower extract, Calendula officinalis flower extract, Chamomilla recutita (Matricaria) flower extract, Cetearyl glucoside, Ascorbic acid, Parfum, Pelargonium graveolens (Geranium) oil, Eugenia caryophyllata (Clove) bud oil, Rosa damascena (Rose otto) flower oil, Xanthan gum, Sodium stearoyl glutamate, Citric acid, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Citronellol, Geraniol, Eugenol, Linalool. 

Скраб для обличчя з олією троянди Отто Dr.Organic Rose Otto Face Scrub
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.